A24.com.tr » ekonomi » Halkbank'tan çok önemli 'kredi kartı' açıklaması

Halkbank'tan çok önemli 'kredi kartı' açıklaması

Halkbank'tan çok önemli 'kredi kartı' açıklaması

Kart borçlarının yapılandırılması için Halkbank da açıklama yaptı. Bankadan yapılan açıklamaya göre, kredi kartı borçları aylık yüzde 1.10 faiz oranı ile 60 aya kadar yapılandırılacak.

 Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan sonra Halkbank'tan da kredi kartı borçları için fırsat geldi. Halkın Bankası olma misyonuyla geliştirdikleri ürünlerle müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına yanıt vermeyi amaçladıklarını belirten Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan: “Piyasa istikrarını koruyarak reel ekonomiyi güçlü tutacak çalışmalar yapıyoruz, halkımızın bize olan güvenine layık olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği çözümlere bir yenisini daha ekleyen Halkbank, kredi kartı borçlarını ödemekte zorlanan ve birikmiş kredi kartı borcunu yapılandırmak isteyen müşterilerine “Halk Destek Kredisi” kullandıracağını açıkladı.

AYLIK YÜZDE 1,10 VE 60 AYA KADAR VADE

Kredi kapsamında, Halkbank kredi kartı kullanıcıları, Halkbank ve diğer bankalara ait kredi kartı borçlarını aylık yüzde 1,10’dan başlayan faiz oranları ve 60 aya kadar vade ile yapılandırma imkânından yararlanabilecekler. “Halk Destek Kredisi”ni kullanmak isteyenlerin, gelir durumlarına uygun ödeme planı oluşturmaları da mümkün olabilecek.

YORUMLAR
  İstanbul'daki en popüler semt pazarları
İstanbul'daki en popüler semt pazarları