A24.com.tr » medya » Halka 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 9. bölümde neler yaşandı | tüm bölümler sansürsüz izle

Halka 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 9. bölümde neler yaşandı | tüm bölümler sansürsüz izle

Halka 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 9. bölümde neler yaşandı | tüm bölümler sansürsüz izle

Cihangir ile Kaan geçmişlerinden gelen sırları öğrenmek için planlar yapmaya devam ediyor.İlhan Tepeli ise Cabbar'ı öldürdükten sonra onun işini yapmak için Cihangir'den yardım istiyor.

 Halka 9.bölüm izle! Halka'nın yeni bölümünde Bahar beklenmedik şekilde Terzi ile başbaşa kalıyor.Cihangir ile Kaan geçmişlerini öğrenme planları bozulunca yeni planlar yapmaya hazırlanıyor.İlhan yeni işini yapabilmek için Cihangir'den yardım isterken Müjde ile yolu kesişiyor.Çağatay ise güçlenmeye çalışırken her şeyi yapmaya hazırdır.Halka'da dengeler yerini bulmaya çalışırken beklenmedik olaylar Kaan ile Cihangir'i olayların içine sürüklüyor. İşte Halka 9.bölüm izle! Son bölüm HD izle! Bahar Terzi'den kurtulabilecek mi? Halka 10.bölüm fragmanı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

 

 

 

HALKA 9. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kaan ve Cihangir geçmişlerini ve onlardan saklanan sırları araştırmaya devam etmektedirler. Yolları kapanınca, yeni bir plan yaparlar. Bu sefer onlardan saklanan her şeyi öğrenmeye kararlıdırlar.

HALKA 9.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Müjde ile Cihangir’in yolları bu yeni plan dahilinde kesişir. İlhan Tepeli öldürdüğü Cabbar’ın işini alır. Görevi zor ve tehlikelidir. Cihangir’den yardım ister. Çağatay, güçlenmeye çalışmaktadır. Bu uğurda yapmayacağı şey yoktur. Bahar kim olduğundan habersiz Terzi ile baş başa kalmıştır. Hayatı tehlikededir…

TRT 1’in yeni dizisi “Halka” 26 Şubat Salı günü yedinci bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. “Halka” isimli bir suç örgütü ve bu örgütün etkilediği hayatlar… Mafyanın, paranın ve entrikanın konuşulduğu karanlık dünyayı yıkmaya çalışan Cihangir ve Kaan’ın mücadelesinin ekrana geleceği Halka’nın 8. yeni bölümü ise 5 Mart Salı akşamı izleyicilerle buluşacak.

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı’nın oynadıkları dizinin 8. yeni bölümünde neler olacağı da merakla beklenmekte… Videodan Halka dizisinin 8. bölümünden üçüncü fragmanı izleyebilirsiniz.

 

YORUMLAR
  Bilgisayar efektlerinin gücü...
Bilgisayar efektlerinin gücü...