A24.com.tr » dizi haber » Hakan Muhafız tılsımlı gömlek nedir gerçek mi?

Hakan Muhafız tılsımlı gömlek nedir gerçek mi?

Hakan Muhafız tılsımlı gömlek nedir gerçek mi?

Hakan Muhafız (The Protector) dizisinde Hakan'ın giydiği ve son muhafız olarak adlandırıldığı gömleğin hikayesi izleyenleri etkilerken bu durumun gerçek olup olmadığı tartışma konusu oldu.

 Hakan Muhafız dizisinde son muhafız Hakan'ın giydiği gömleğin gerçek mi yoksa hikaye mi olduğu sorusu kafalarda dolaşıyor. Hakan Muhafız tılsımlı gömlek nedir, gerçekte var mıdır?

 Hakan Muhafız izle yenler uzun zamandır böyle bir senaryoyu bekliyordu desek yanılmış olmayız. Hakan Muhafız (The Protector) dizisinde Kapalıçarşı'da üvey babasının yanında çalışan Hakan, kankasıyla birlikte bir antika dükkanı açarak çok para kazanmanın peşinde olan bir gençtir. Geçmişte babasına miras olarak kalan tılsımlı gömleğin bir alıcısı ortaya çıkınca işin seyri değişir ve babası vurularak hayatını kaybeder. Hakan ilk başta neler olup bittiğini anlayamaz ancak babasının yakın dostu ve kızı Zeynep bütün olan biteni Hakan'a anlatır ve Hakan gömleği giyer. Bundan sonra nasıl bir düzenin içerisinde olduğunu anlamaya başlayan Hakan, gömlekle birlikte süper güçleri olan bir kahramana yani muhafıza dönüşür. Onun görevi artık İstanbul'u korumak ve gömleğin peşinde olanlara karşı savaş kazanmaktır. Dizide izleyenleri çeken en öenmli unsur güncel standart kalıpların dışına çıkılması, neredeyse her sahnede İstanbul'un harika güzelliklerinin kullanılması ve senaryo örgüsü oldu. Dizideki karakterlerin eşsiz oluşu da beğeni almasının en önemli faktörlerinden biri oldu. 

Hakan Muhafız dizisi tamam hayal ürünüdür, Dizideki kişiler ve kurumlar gerçeği yansıtmamaktadır.

HAKAN MUHAFIZ THE PROTECTOR İZLE

İLGİLİ HABER Hakan Muhafız kimdir, The Protector dizisi oyuncuları (Çağatay Ulusoy) kaç yaşında? Hakan Muhafız kimdir, The Protector dizisi oyuncuları (Çağatay Ulusoy) kaç yaşında?

İLGİLİ HABER The Protector Leyla (Hakan Muhafız) Ayça Ayşin Turan kimdir, ınstagram hesabı? The Protector Leyla (Hakan Muhafız) Ayça Ayşin Turan kimdir, ınstagram hesabı?

HAKAN MUHAFIZ (THE PROTECTOR) KONUSU NEDİR?

Dizide sıradan ve genç Hakan’ın tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenmesi ve yaşantısının bir anda altüst olarak epik bir maceraya adım atmasını izliyoruz.

Geçmişle geleceğin, doğuyla batının buluştuğu 15 milyonluk İstanbul’da Hakan aslında hikayenin başında Kapalı Çarsı’daki bir esnaftan farksız herhangi bir genç. Oysaki çok kısa zamanda doğduğu ve büyüdüğü şehrin gizemli güçlerin tehdidi altında olduğunu öğrenmesiyle onu çok başka bir dünya bekliyor olacak!

Hakan kendisi için çizilmiş kaderine nasıl tepki verecek, kendisi ondan beklenen son muhafız olabilecek mi?

Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği fantastik drama türündeki dizinin kadrosunda, ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu yer alıyor. The Protector, Türkçe ismiyle Hakan: Muhafız’ın yapımcılığını Netflix adına O3 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam üstleniyor.

YORUMLAR
  Apple'dan 3 bomba birden geliyor! iPhone fiyatları düşecek!
Apple'dan 3 bomba birden geliyor! iPhone fiyatları düşecek!