A24.com.tr » dizi haber » Hakan Muhafız 2. sezon 1. bölüm izle full hd tek parça | The Protector 2. sezon izle netflix

Hakan Muhafız 2. sezon 1. bölüm izle full hd tek parça | The Protector 2. sezon izle netflix

Hakan Muhafız 2. sezon 1. bölüm izle full hd tek parça | The Protector 2. sezon izle netflix

Netflix platformunun ilk Türk dizisi Hakan Muhafız (The Protector) yeni sezonuyla 26 Nisan Cuma günü izleyicilerle buluşuyor. Peki Hakan Muhafız 2. sezon 1. bölüm izlemenin yöntemi nedir?

Hakan Muhafız 2. sezon 1. bölüm izle | Hakan Muhafız 2. sezon bölümleri nereden izlenir? The Protector 2. sezon 2. bölüm ne zaman? Hakan Muhafız 2. sezon 2. bölüm fragmanı izlemek isteyenler ayrıntıları haberimizde bulacak...

Netflix platformu tarafından geçen yıl yayınlanmaya başlayan ve büyük hayra kitlesi oluşan Hakan Muhafız (The Protector) bu yıl da büyük ilgi görecek. Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan Muhafız, iddialı oyuncu kadrosuna önemli isimleri katmaya devam etti. Yeni katılan oyuncularla birlikte dizinin 2. sezon bölümleri büyük heyecan uyandırdı.

Hakan Muhafız'ın birinci sezonu; bütün ölümsüzlerin uyanması ve şehrin tekrar esir düşmesiyle sona ermişti. Peki Hakan Muhafız'ın 2. sezonunda neler olacak? İşte detaylar...

HAKAN MUHAFIZ 2.SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Netflix merakla beklenen Hakan Muhafız 2.sezon için bir açıklamada bulunmuştu. Yapılan açıklamada dizinin 2.sezonunun 26 Nisan'da başlayacağı duyurulmuş ve fragman yayınlanmıştı. Hakan Muhafız bu hafta Cuma günü yayınlanacak. Saati ise henüz duyurulmadı.

HAKAN MUHAFIZ (THE PROTECTOR) 2. SEZON İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HAKAN MUHAFIZ 2.SEZON OYUNCULARI

Hakan Muhafız 2.sezon için kadrosuna güçlü isimleri kattı. Dizinin yeni karakterleri ise şöyle;

-ÇAĞATAY ULUSOY (HAKAN DEMİR)
-HAZAR ERGÜÇLÜ (ZEYNEP)
-AYÇA AYŞİN TURAN (LEYLA SANCAK)
-OKAN YALABIK (FAYSAL ERDEM)
-BURÇİN TERZİOĞLU (RÜYA)
-ENGİN ÖZTÜRK (LEVENT)

HAKAN MUHAFIZ KONUSU

Genç bir adam olan Hakan'ın İstanbul'da sıradan yaşantısı vardır. Fakat ona verilen görev Hakan'ı 15 milyonluk şehirde yaşayan herkesten daha farklı bir konuma getirir. Şehir tarihten gelen gizemli ölümsüzlerin tehdidi altındadır. Hakan hiç hazır olmasa da ölümsüzleri durdurup şehri kurtarmak zorundadır. İstanbul'un son muhafızı olma vazifesini üstlenen Hakan görevini yerine getirebilecek midir?

HAKAN MUHAFIZ 2.SEZON FRAGMANINDA NELER YAŞANIYOR?

Hakan Muhafız 2.sezon fragmanı heyecan dolu anlara sahne oldu. Hakan, Zeynep'ten ölümsüzleri yok etmek için yardım istiyor. Zeynep, Hakan'ın yaptığı hata yüzünden ona karşı mesafeli duruyor. Ancak Hakan'ın tek başına 10 ölümsüz ile mücadele edemeyeceğini bildiği için ona yardım ediyor.

Ölümsüzler ise İstanbul'u ve insanlığı yok etmek için planlar yapıyor. Hakan her ne olursa olsun sevgilisinden vazgeçmek istemiyor. Kendisine kimse yardım etmese bile İstanbul'u koruyacağını söylüyor. Hakan tüm olanların sorumluluğunu üstüne alıyor. 

YORUMLAR
  Yerli WhatsApp PTT Messenger nedir? (PTT Messenger nasıl indirilir?)
Yerli WhatsApp PTT Messenger nedir? (PTT Messenger nasıl indirilir?)