A24.com.tr » yaşam » Hafta sonu hava nasıl olacak? İstanbul-İzmir-Ankara hava tahmini

Hafta sonu hava nasıl olacak? İstanbul-İzmir-Ankara hava tahmini

Hafta sonu hava nasıl olacak? İstanbul-İzmir-Ankara hava tahmini

Haftaya güneşli havayla başlayan Türkiye'de hafta sonuna gelinmesiyle sert rüzgar ve sağanak yağışlar etkili oldu. İstanbul, İzmir ve Ankara'da hafta sonu hava nasıl olacak? İşte meteoroloji tahmini.

Hafta sonuna girilmesiyle, tatilciler hafta sonu havanın nasıl olacağını merak ediyor. İstanbul, İzmir ve Ankara'da hafta sonu hava nasıl olacak?

Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı geldi. İstanbul başta olmak üzere hafta sonu ve yeni haftada birçok ilde gökgürültülü sağanak yağış etkili olacak. Bu sabah İstanbul'un birçok ilçesinde etkili olan sağanak yağış yapılan uyarılara rağmen bazı vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Meteoroloji, İstanbul'da Pazartesi günü hariç tüm haftanın yağışlı olacağını duyurdu. Peki Ankara ve İzmir başta olmak üzere diğer illerde hava durumu nasıl olacak? Son güncel bilgiler haberimizde.

İstanbul hava durumuna ilişkin Meteoroloji'den açıklama geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sağanak yağış uyarısının ardından şiddetli yağmur İstanbul'da etkisini sabah saatlerinde gösterdi. Sabah saatlerine işe gitmek için yola çıkan vatandaşlar sağanak yağmurla karşılaştı. Peki İstanbul'da yağışlı hava ne zamana kadar sürecek?

İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul'da bugün ve yarın (Pazar) yağışlı hava etkisini göstermeye devam edecek. Hafta sonu hava sıcaklığı en düşük 6 derece, en yüksek ise 10 ila 12 derece arasında seyredecek. Yeni haftayla birlikte İstanbul'da soğuk ve sağanak yağış devam edecek. Pazartesi günü hava çok bulutlu iken Salı ve Çarşamba günü gökgürültülü ve sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. 

İZMİR °C, 16°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA °C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

YORUMLAR
  Türk televizyonlarının en uzun süren ilk 10 dizisi
Türk televizyonlarının en uzun süren ilk 10 dizisi