A24.com.tr » magazin » Hadise RTÜK'e meydan okudu: Kimse bana karışamaz

Hadise RTÜK'e meydan okudu: Kimse bana karışamaz

Hadise RTÜK'e meydan okudu: Kimse bana karışamaz

Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserde giydiği göz alıcı kıyafetiyle sosyal medyayı sallayan Hadise, Sıfır Tolerans klibine sansür getiren RTÜK'e tepki gösterdi.

Şarkıcı Hadise, Bostancı Gösteri Merkezi'nde son yılların en unutulmaz konserine imza attı. Konserin ardından açıklamalarda bulunan seksi şarkıcı, RTÜK'e meydan okudu.

En son 2011 yılında Bostancı’da sahne aldığını söyleyen şarkıcı, altı dansçıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Kıyafetleri ve ışık şovlarıyla adeta görsel bir şölen sunan Hadise, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. ‘Sıfır Tolerans’ klibinin RTÜK tarafından müstehcen bulunmasının ardından yeni parçası ‘Farkımız Var’ için montla kamera karşısına geçen şarkıcı, sosyal medyada çıkan“Çekindi” iddialarına yanıt verdi.

Klibi metroda çektikleri için kıyafetinin tam istediği gibi olduğunu söyleyen Hadise, “Beni hiçbir şey korkutmaz. Salaş ve sıra dışı bir şey yapmak istedim” dedi. Özgür bir sanatçı olarak istediğini yapacağını da ifade eden şarkıcı, cezalar konusunda ayrım yapıldığını dile getirerek, “Erkek sanatçıların öpüşmeli, sevişmeli sahneleri daha çok ama kadının dansı, vücudu, saçı ve makyajı konuşuluyor. Bu konuda ayrım yapıldığı için susmayacağım. Kadınların sesi olmaya devam edeceğim” açıklamasını yaptı. 

YORUMLAR
  Söz reyting sırlamasında zirveyi kimseye kaptırmıyor! Yeni bölümde neler yaşanacak?
Söz reyting sırlamasında zirveyi kimseye kaptırmıyor! Yeni bölümde neler yaşanacak?