A24.com.tr » magazin » Hadise ile Erhan Çelik sevgili mi? Açıklama geldi mi?

Hadise ile Erhan Çelik sevgili mi? Açıklama geldi mi?

Hadise ile Erhan Çelik sevgili mi? Açıklama geldi mi?

Magazin gündemine düşen haberler ile merhume Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Hadise, menajeri aracılığıyla yaptığı açıklama ile olanları yalanlamıştı.

 Bugün ortaya yeni atılan iddiaya göre Hadise ile Erhan Çelik arasında aşk yaşadığı öne sürülüyor. İşte Hadise ile Erhan Çelik sevgili mi? Açıklama geldi mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Hadise ile Erhan Çelik sevgili mi? Sosyal medya ve magazin gündemine bomba gibi düşen iddiaya göre, Erhan Çelik ve Hadise arasında yeni bir aşkın başladığı söyleniyor. Dün magazin gündemine düşen haberler ile merhume Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Hadise, menajeri aracılığıyla yaptığı açıklama ile olanları yalanlamıştı. İşte Hadise ile Erhan Çelik sevgili mi? Açıklama geldi mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Şarkıcı Hadise, yer aldığı projelerden çok şu sıralar özel hayatıyla gündeme gelmeyi başarıyor. Sık sık sosyal medya sayfasından cesur paylaşımlar yaparak dikkatleri üzerine çekmeye çalışan Hadise’nin dün ismi iş insanı Murat Gezer’le aşk iddiasına karıştı. Çıkan bu iddianın ardından Hadise’nin menajeri açıklama yaparak aşk haberlerini yalanladı.

HADİSE GÖNLÜNÜ ERHAN ÇELİK’E KAPTIRDI

UçanKuş’un haberine göre, bir dönem ‘O Ses Türkiye’ isimli programda jüri üyeliği yapan Hadise, gönlünü şarkıcı Gülben Ergen’in eski eşi Erhan Çelik’e kaptırdı. Çiftin gözlerden uzak bir şekilde İstinye’de bulunan bir sitede görüştüğü iddia edildi.

YORUMLAR
  Edirne’de Bocuk Gecesi kutlandı
Edirne’de Bocuk Gecesi kutlandı