A24.com.tr » magazin » Yıldız Asyalı kimdir kaç yaşında

Yıldız Asyalı kimdir kaç yaşında

Yıldız Asyalı kimdir kaç yaşında

Güzel oyuncunun bir deri bir kemik kalmasını görenler acaba hasta mı sorusunu sormadan edemiyor...

 2015 yılında iş adamı Emre Vatansever ile dünyaevine giren ve bu yılın başlarında eşinden ayrılan güzel oyuncunun son hali görenleri şaşkına çevirdi.

2016 yılında bir kız çocuk dünyaya getiren Yıldız Asyalı muhabirlerin sorduğu "‘Çok kilo vermişsiniz, bir hastalığınız mı var?" sorusuna "Allah korusun ne hastalığı? Koşturmacadan, kızım 2 yaşına geldi. Ben de 2 senede çok zayıfladım" şeklinde cevap verdi.

Yıldız Asyalı Kimdir ?

Yıldız Asyalı, 1983 yılında İstanbul'da doğdu. Yıldız Asyalı'nin müziğe karşı ilgisi küçük yaşlarda başladı, o yüzden daha çok küçük yaşlarda şarkı söylemeye başladı ve beş yaşında piyano çalmayı öğrendi. Asyalı sanatçı bir ailenin çocuğu, çünkü babası viyola sanatçısı, ablası Güliz, Devlet Konservatuarı viyola mezunu, babaanne Fehime Hanım da piyanist. Solist olarak İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu'nda görev aldı. Asyalı, 12 yaşında Nabucco Operası'nda "Kral Ve Ben" müzikalinde yer aldı ve 13 yaşında iken Sarah Brightman'le İstanbul Devlet Opera ve Bale Orkestrası eşliğinde Lösemili Çocuklar Vakfı yararına düzenlenen konserde aynı sahneyi paylaştı. Yıldız Asyalı, 15 yaşından itibaren birçok dizi ve filmde oyunculuk yaptı.

"Kanal D Çocuk Kulübü" programıyla birlikte "Eyvah Babam", "Eyvah Kızım Büyüdü", "Yasak Elma", "El Gibi" ve "Limon Ağacı" gibi dizilerin, jenerik müziğini bestelemiş ve yorumlamıştır.

YORUMLAR
  10 kişiden sadece bir kişinin tüm soruları çözdüğü basit ama karmaşık gözüken matematik testi...
10 kişiden sadece bir kişinin tüm soruları çözdüğü basit ama karmaşık gözüken matematik testi...