A24.com.tr » dizi haber » Gülizar ne zaman başlıyor? - Oyuncu kadrosu ve konusu nedir?

Gülizar ne zaman başlıyor? - Oyuncu kadrosu ve konusu nedir?

Gülizar ne zaman başlıyor? - Oyuncu kadrosu ve konusu nedir?

Kanal D'nin yeni yapımı Gülizar bu akşam izleyici ile ilk kez buluşmaya hazırlanıyor. İlk bölüm fragmanı yayınlanan Gülizar'ın konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Senaryosunu Çağan Irmak'ın kaleme aldığı Gülizar, bu akşam Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. İlk bölümüyle izleyiciden geçer not alan Gülizar'ın oyuncu kadrosu ve konusu hakkında merak edilenler..  Gülizar dizi oyuncuları kimler? Gülizar konusu ne? İşte Gülizar dizi oyuncuları ve bölüm özeti...

Gülizar dizi oyuncuları kimler? Kanal D'nin yeni dizisi Gülizar bu akşam saat 20.00'de ekranlara gelecek. Yapımını O3 Medya'nın üstlendiği, senaryosunu Çağan Irmak ve Scripta Yazı Grubu'nın kaleme aldığı başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Ömer Berk Cankat'ın yer aldığı Gülizar dizisinin oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki, Gülizar oyuncuları kimler? İşte Gülizar oyuncuları ve 1. bölüm fragmanı...

GÜLİZAR OYUNCULARI

Farah Zeynep Abdullah (Gülizar), Ömer Berk Cankat (Murat), Ebru Cündübeyoğlu (Suzan), Şerif Sezer (Hayriye), Berkay Ateş (Fettah), Zuhal Gencer (Candan), Sevtap Özaltun (Mine), Berk Erçer (Tuğrul), Osman Alkaş (Veysel), Mahperi Mertoğlu (Şerif Abla), Ayşe Tunaboylu (Zemzem), Goncagül Sunar (Nazan), Gonca Cilasun (Muazzez), Emre Taşkıran (Teksoy), Pelin Abay (Fatoş), Sinem Yener (Perihan), Feriha Eyüboğlu (Şükriye), Baran Can Eraslan (Fuat)

GÜLİZAR 1. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

İzmir’de kendi düşleriyle yaşayan Gülizar, bir anda büyük bir belaya bulaşır. Ölüm döşeğinde olan büyük çiftlik ve mandıraların sahibi Mehmet Rıfat, ailesine evlilik dışı bir kızı olduğunu ve onu da mirasına dahil ettiğini açıklar.

Gülizar, peşindeki beladan kaçarken kendisini büyük bir servetin mirasçısı olarak bulur. 

YORUMLAR
  Kamufle olma konusunda devrim niteliğinde fotoğraflar!
Kamufle olma konusunda devrim niteliğinde fotoğraflar!