A24.com.tr » dizi haber » Gülizar 6. bölüm fragmanı yeni son bölüm tanıtımı Kanal D

Gülizar 6. bölüm fragmanı yeni son bölüm tanıtımı Kanal D

Gülizar 6. bölüm fragmanı yeni son bölüm tanıtımı Kanal D

Kanal D'nin sevilen dizisi Gülizar, bu akşam ekrana gelen 5. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Son bölümün ardından gelecek haftaki yeni bölüm merak edildi. Peki dizide neler olacak?

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Berk Cankat'ın paylaştığı Gülizar dizisi 17 Şubat Cumartesi akşamı 5. bölümle izleyicilerin karşısına çıktı.

Gülizar'ın 5. bölümünde Fettah, kardeşi gibi sevdiği Gülizar ile konuştu ve babasından kalan mirasın kendisine fayda getirmeyeceğini, sadece müzikle uğraşması gerektiğini söyledi. Müzik prodüktörü Kartal ise Gülizar'ı bulmak için harekete geçti.

SON BÖLÜM GELİŞMELERİ

Gülizar 5. bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının soluksuz olarak takip edilen dizisi Gülizar'ın 17 Şubat tarihli bölümünde Şerif tehlikesinin çok yaklaştığı Gülizar, hayatının teklifini aldıMurat, Mine'den ayrılıp yeni bir hayat kurmaya karar veriyor! Mine bu kararla birlikte büyük bir yıkıma uğradı.

Murat, nişanın bozulmasıyla birlikte Mine'den ayrılmaya karar veriyor. Hem Mine'den hem de çiftlikten ayrılmak isteyen Murat, bu konuda babası Veysel'i ikna edemiyor. Mine ise Murat'ın ayrılık kararıyla deliye dönüyor. Olan bitenlere şaşkınlıkla bakan Gülizar ise Murat'ın Mine'ye yaptığını doğru bulmuyor.

Fettah, kardeşi gibi sevdiği Gülizar ile konuşuyor ve babasından kalan mirasın kendisine fayda getirmeyeceğini, sadece müzikle uğraşması gerektiğini söylüyor. Müzik prodüktörü Kartal ise Gülizar'ı bulmak için harekete geçiyor.

Murat ve Mine'nin nişan töreninde, Veysel'in yıllar önce yapmış olduğu bir olay gün yüzüne çıkıyor! Bütün konukların önünde Veysel'in hırsız olduğu ortaya çıkıyor ve herkes şaşkına dönüyor! Bu olay sonrası Murat ise Mine'den ayrılma kararı alıyor ve ilişkisine son veriyor! 

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Gülizar yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

YORUMLAR
  Hükümet MTV zam oranlarını yüzde 25'e çekti (Peki hangi araç sahibi ne kadar MTV ödeyecek?)
Hükümet MTV zam oranlarını yüzde 25'e çekti (Peki hangi araç sahibi ne kadar MTV ödeyecek?)