A24.com.tr » magazin » Güldür Güldür Show bilet fiyatı 2019 | güldür güldür show bileti nereden alınır | Güldür Güldür bilet al

Güldür Güldür Show bilet fiyatı 2019 | güldür güldür show bileti nereden alınır | Güldür Güldür bilet al

Güldür Güldür Show bilet fiyatı 2019 | güldür güldür show bileti nereden alınır | Güldür Güldür bilet al

Show TV'de ekrana gelen komedi programı Güldür Güldür Show'a izleyici olarak katılmak isteyenler bilet fiyatlarını merak ediyor. Peki Güldür Güldür bilet fiyatı ne kadar kaç para?

Güldür Güldür bilet fiyatı ne kadar? Güldür Güldür Show bilet fiyatı kaç para? İşte ayrıntılar...

Ekranların beğenilen komedi programı Güldür Güldür Show, BKM'de seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

Günlük hayatın sıradan konularına farklı bir bakış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür Show, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya yine kendi mizah anlayışı ile yeni yaklaşımlar ve çözümleri ile kahkahanın adresi olmaya devam ediyor.

Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show yeni sezonun renkli sürprizleri ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile herkesi ekran başına kilitliyor. Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle 7’den 70’e herkesi kahkaha tufanına davet ediyor.

Yapımcılığını BKM'in üstlendiği Güldür Güldür Show'un yeni sezonu 16 Şubat'ta başladı. Yeni sezona hazırlanan Güldür Güldür Show kadrosuna katılan Emre Altuğ, Evrim Akın, Sinan Çalışkanoğlu ve Açelya Topaloğlu ile de dikkat çekiyor. 

GÜLDÜR GÜLDÜR BİLET FİYATI NE KADAR?

Güldür Güldür Show'un 2019 yılı bilet fiyatları merak ediliyor. Tam bilet fiyatı 140 Türk Lirası, öğrenci biletinin fiyatı ise 110 Türk Lirası olarak belirlenmiş durumda.

GÜLDÜR GÜLDÜR BİLET AL (TIKLAYINIZ)

YORUMLAR
  Nobel ödüllü kadınlar
Nobel ödüllü kadınlar