A24.com.tr » ekonomi » Gram altın düşüşe geçti!

Gram altın düşüşe geçti!

Gram altın düşüşe geçti!

Gram ve çeyrek altın fiyatları , önceki gün yaşanan sert yükselişin ardından düşmeye başladı.

Gram altın düşüşe geçti.

Önceki gün altın fiyatlarında hareketlilik yaşanmıştı. Brent petrolde gidilen büyük indirim sonrası altın fiyatları sert şekilde yükselmiş ve gece yarısı 339 TL seviyesine kadar gelmişti.

Gece yarısı 339 TL seviyesini gören gram altın, gündüz saatlerinde düşüşe geçti ve 331 TL seviyesinde sabitlendi.ç

DÜŞÜŞ BAŞLADI

Önceki günü yüksek kapatan gram altın , bugün sabah saatlerinde düşmeye başladı. Piyasaların açıldığı ilk saatlerde 329 TL seviyesinde olan gram altın , öğle saatlerine doğru düşüşünü sürdürdü. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre gram altın 326,37 TL seviyesine geriledi.

ÇEYREK ALTINDA DÜŞÜŞ

Çeyrek altın ise 527 TL 'ye alınıp 532 TL 'ye satılıyor. 

Standard Chartered değerli metaller analisti Suki Cooper, Bloomberg TV'ye yaptığı değerlendirmede, "Altının şu anda iki yöne de çekildiğini düşünüyoruz. Ve bu, hisse senedi piyasalarında bu denli sert satışlar görülen dönemlerde olağan bir durum değil," dedi ve "Yatırımcıların yüksek kaliteye ve likit varlıklara dönmeleri gerek. Altın, özellikle son dönemlerde gördüğümüz büyük çaplı yükselişler dikkate alındığında, bu likit varlıklardan biri. Yatırımcılar altında kar realizasyonuna gidebilir ve tekrar güvenli liman olarak altına dönebilir. Kısa vadeli baskı, yatırımcıların altın varlıklarına ekleme yapmak için oldukça bol alanlarının olmasından dolayı muhtemelen sürmeyecek" şeklinde görüş bildirdi.

YORUMLAR
  Fenomen isimlerin cilt bakım sırları...
Fenomen isimlerin cilt bakım sırları...