A24.com.tr » yaşam » Göksel Taşçı kimdir kaç yaşında nereli

Göksel Taşçı kimdir kaç yaşında nereli

Göksel Taşçı kimdir kaç yaşında nereli

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanı Göksel Taşçı istifa ettiğini duyurdu. Peki Göksel Taşçı kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar.

Meral Akşener'in danışmanı olan  Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Yaşanan gelişme sonrası Göksel Taşçı'nın kim olduğu merak konusu oldu. İşte merak edilen detaylar...

aptığı açıklamasında tüm görevlerinden ve partisinden istifa ettiğini duyuran Göksel Taşçı, "Türk Milliyetçiliği ve ülkücü fikriyatın iktidara taşınacağı umutları ve niyetleri ile kurmuş olduğumuz İYİ Parti’den, kuruluş amaçlarının hayata geçirilmesi hususunda hiç bir gayret ve niyetin ortaya konulamaması sebebi ile, Kurucular Kurulu Üyeliği, Genel Başkan Danışmanlığı ve Parti Üyeliğinden istifa ediyorum" dedi. Taşçı, açıklamasına şu şekilde devam etti:

"İstifa gerekçelerim genel başkana detayları ile birlikte sunulmuştur. Ülkücü bir ailenin ferdi olarak doğdum, ülkücü olarak yaşadım ve yine ülkücü olarak Allah’ın izniyle yaşamaya devam edeceğim. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla arz ederim."

GÖKSEL TAŞÇI KİMDİR?

Göksel Taşçı 19 Ekim 1970 yılında Nevşehir’de doğdu. Anadolu Üniversitesi, İşletme bölümü mezunu olan Göksel Taşçı 2012-2016 dönemleri arasında MHP Nevşehir İl Başkanı görevinde bulunmuştu. Taşçı mali müşavirlik de yapmaktadır.

YORUMLAR
  Daha önce görülmemiş eski İstanbul fotoğrafları
Daha önce görülmemiş eski İstanbul fotoğrafları