Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Gökhan Sarı kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

A24.com.tr » spor » Gökhan Sarı kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?
Gökhan Sarı kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

Beşiktaş'ta başkanlık seçimlerinin ardından Beşiktaş CEO'su Gökhan Sarı'nın istifa haberi gündeme düştü. Peki Gökhan Sarı kimdir, nereli, kaç yaşında, neden istifa etti?

Gökhan Sarı kimdir, nereli, kaç yaşında, neden istifa etti? | Beşiktaş'taki başkanlık seçimlerinde Ahmet Nur Çebi, kulübün 34. başkanı olmasının ardından ilk istifa haberi geldi. Siyah-beyazlı kulübün CEO'su Gökhan Sarı istifa etti. Bu haberlerin spor gündemine düşmesinin ardından Gökhan Sarı'nın kim olduğu ve neden istifa ettiği merak konusu oldu. Sporseverler Google arama motorunda "Gökhan Sarı kimdir, nereli, kaç yaşında, neden istifa etti?" sorularına yanıt aramaya başladı.

AHMET NUR ÇEBİ ELEŞTİRMİŞTİ

Ahmet Nur Çebi, başkanlık seçimi öncesinde Beşiktaş CEO'su Gökhan Sarı hakkında, "CEO Gökhan Sarı, 120 bin lira maaş alacak, kendi zammını kendi yapacak ve başkanın da imzasının altına imza atacak kapasitede bir arkadaş değil. O zaman neden bu arkadaşa 120 bin lira ödeniyor?" ifadelerini kullanmıştı.

GÖKHAN SARI KİMDİR?

Gökhan Sarı, 01 Mayıs 1967 tarihinde Zonguldak’ta doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi (Mektebi Mülkiye) İktisat Bölümü’nden 1989 yılında mezun oldu. Çalışma hayatına, henüz öğrenciyken, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerine özel bir dershanede iktisat dersleri vererek başladı.

1990 yılında Sermaye Piyasası Kurulu’na girdi ve 10 yıldan fazla bir süre Ortaklıklar Finansmanı Dairesi’nde çalıştı. 2000 yılının Kasım ayından itibaren Beşiktaş'ın halka arzını gerçekleştiren profesyonel ekibin başında yer aldı. 2004 yılı Mayıs ayı sonunda yürütmekte olduğu Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği Genel Koordinatörlük ve Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü ve  de grup şirketlerinin yönetim kurulu üyeliği görevlerinden ayrıldı.

Bu tarihten sonra yaklaşık 8 senelik sürede  Beşiktaş Belediyesi’ne ait olan Beltaş A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılığı ve Doors Grubu İş Geliştirme Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu.

2012 yılının Nisan ayından itibaren de Beşiktaş Şirketler Grubu Genel Koordinatörü (CEO) olarak Kulübe hizmet verdi.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler