A24.com.tr » magazin » Gökçe Bahadır, Mert Fırat ile aşk mı yaşıyor ve kimdir, kaç yaşında?

Gökçe Bahadır, Mert Fırat ile aşk mı yaşıyor ve kimdir, kaç yaşında?

Gökçe Bahadır, Mert Fırat ile aşk mı yaşıyor ve kimdir, kaç yaşında?

Star'da yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde aynı seti paylaşan Gökçe Bahadır'ın yakışıklı oyuncu Mert Fırat ile aşk yaşadığı iddia edildi. Mert Fırat kimdir, kaç yaşında?

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'de Oya karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, bir süre önce sevgilisi Efe Duru ile yollarını ayırmıştı. Güzel oyuncunun adı, aynı dizide beraber rol aldığı Mert Fırat ile anılmaya başlandı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır ile rol arkadaşı Mert Fırat'ın aşk yaşadığı iddia edildi. İkilinin dizideki aşkının gerçeğe dönüşmesi Bahadır ile sevgilisi Efe Duru'nun ayrılmasına neden oldu.

AYRILIK MERT FIRAT İLE OLAN AŞK DEDİKODULARINI ALEVLENDİRDİ

Dizide de günden güne birbirine aşık olan Gökçe Bahadır ile Mert Fırat'ın gerçek hayatta da yakınlaştığı dedikodusu yayıldıkça yayıldı. Gökçe Bahadır'ın 1 yıldır birlikte olduğu turizmci Efe Duru'dan aniden ayrılması dedikoduları daha da alevlendirdi.

AYRILIK HABERİNİ EFE DURU VERDİ

Efe Duru, ayrılık haberini önceki gün sosyal medya hesabından verdi. Efe Duru, ayrılığı şu sözlerle duyurdu: "Gökçe Bahadır'la ilişkimizi sonlandırma kararı aldık. Bizim için güzel yorum yapan herkese çok teşekkürler." Çift daha önce de ayrılmış ancak yeniden bir araya gelmişti.

MERT FIRAT DA HANDE DOĞANDEMİR İLE AŞK YAŞIYOR

Mert Fırat ise oyuncu Hande Doğandemir ile aşk yaşıyor. Ancak ikilinin de sık sık ayrıldıkları yönünde haberler çıkıyor. Mert Fırat'la birlikte olan Hande Doğandemir ile beraber rol aldığı Yiğit Özşener, 'Kaybedenler Kulübü Yolda' filminin çekiminden sonra gece kulübüne eğlenmeye gitmiş ve oldukça samimi görüntülenmişti. İddilara göre Hande Doğandemir ve Yiğit Özşener kimseden çekinmeden herkesin ortasında samimi bir şekilde dans etmeye başladı. Bu dans sonrasını, öpücüklere bıraktı. Önce Yiğit Özşener, Hande Doğandemir'i tuttu yanaklarından ve dudaklarını dudaklarına götürdü. Hande Doğandemir de bu hamleye karşılık verdi. Ancak daha sonra çift bu iddiaları yalanladı ve bir arada görüntü verdi. 

MERT FIRAT KİMDİR?

Mert Fırat 1981 yılında Ankara’da dogˆdu. Liseyi bitirdikten sonra I·sveç’te radyo televizyon eğitimi gördü.

Daha sonra Ankara’ya dönüp Ankara Üniversitesi D.T.C.F tiyatro bölümü'ne Oyunculuk egˆitimi aldı.

2005 yılından itibaren birçok TV ve sinema projesinde görev aldı.

İlk senaryosu İlksen Başarır’la birlikte yazdı ve başrolünü oynadığı BAŞKA DİLDE AŞK oldu. Bu filmi yine senaryosuna imza attığı ALTLIKARINCA filmi takip etti.

Öğrencilik yıllarından itibaren aralıksız her yıl Tiyatro sahnelerinde olan oyuncu halen Moda SAHNESİ’nde BÜTÜN ÇILGINLAR SEVER BENİ ve PARKTA GÜZEL BİRGÜN oyunu ile seyirci karşısına çıkıyor.

YORUMLAR
  Alman Model Heidi Klum'dan İddialı Çıkış: Son Kullanma Tarihim Yok
Alman Model Heidi Klum'dan İddialı Çıkış: Son Kullanma Tarihim Yok