A24.com.tr » magazin » Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı kimdir (14 ocak 2019) Gelinim Mutfakta'ya kim katıldı?

Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı kimdir (14 ocak 2019) Gelinim Mutfakta'ya kim katıldı?

Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı kimdir (14 ocak 2019) Gelinim Mutfakta'ya kim katıldı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan fırtınası yeni haftaya girilmesiyle tam gaz devam ediyor. Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı kimdir?

 Gelinim Mutfakta yarışmasında yarışmacılar arasındaki sürtüşmeler devam ederken yeni isimler de dahil olmaya devam ediyor.

GELİNİM MUTFAKTA 11 OCAK CUMA 2019 KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi olan yarışmacı gelin Rümeysa ve kayınvalidesi Nezahat Hanım Fatih Ürek'e özel bir durumlarının olduğunu söyleyerek yarışmadan ayrıldı.

10 OCAK'TA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programında Nilgün Hanım annesine olan özlemini anlatınca herkes gözyaşlarını tutamadı.

Annesini çok özlediğini ve ona çok düşkün olduğunu belirten Nilgün Hanım, gelinlere "Annelerinizin ve kayınvalidelerinizin kıymetini bilin" diyerek, nasihatte bulundu. Nilgün Hanım, annesini kaybettikleri günü gözyaşları içinde anlatırken, gelinler ve kayınvalideler gözyaşlarını tutamadı.

BİRİNCİ KİM OLDU?

Günün en başarılı ismi ise 18 puanla Rümeysa oldu, 16 puan alan Sina gün ikincisi olarak çeyrek altını kaçırdı.

GELİNİM MUTFAKTA 14 OCAK 216. BÖLÜM

Sina'nın hal ve hareket terazisi Reyhan'ı çok sinirlendiriyor!
Sina program başında yaptığı davranış terazisini ortaya çıkardı. Reyhan Hanım ve Ezgi'nin masasına giden Sina terazinin nasıl çalıştığını anlatıyor. Bu tutumu Reyhan Hanımı çok sinirlendiriyor ve kaynanalar odasında bu durumu tartışmaya açıyor!

GELİNİM MUTFAKTA 214. BÖLÜM

Gelinlerin ağlamasına neden olan olaylar neler?
Reyhan Hanım ve Songül Hanım arasındaki tartışma sonrasında yaşananlar Ezgi'nin ağlamasına neden oluyor! Nilgün Hanımın anlattığı bir olay ise, gelini Yağnur'u gözyaşlarına boğuyor! Ezgi, Sina'yı oynadığını düşündüğü diğer gelinlere benzetmesi ufak bir krize neden oluyor!

GELİNİM MUTFAKTA 9 OCAK

Songül Hanım ve Nilgün Hanım arasında yaşanan tartışmada Fatih Ürek, Nilgün Hanım'ı neden dışarı alıyor?
Yağnur ve Rümeysa arasında kriz tekrar patlak veriyor. Ezgi ve kayınvalidesi Reyhan Hanım arasında tartışma çıkıyor! Ezgi kayınvalidesi Reyhan Hanım'ın diğer gelinleri desteklediğini düşündüğünü söylüyor ve tartışma yaşanıyor. Gelinim Mutfakta yeni bölümde tansiyon iyice yükseliyor.

YORUMLAR
  Sağlıkta yanlış olarak bildiğimiz doğrular...
Sağlıkta yanlış olarak bildiğimiz doğrular...