A24.com.tr » magazin » Gelinim Mutfakta Rümeysa kimdir kaç yaşında

Gelinim Mutfakta Rümeysa kimdir kaç yaşında

Gelinim Mutfakta Rümeysa kimdir kaç yaşında

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün izleyici ile buluşan Gelinim Mutfakta programında yeni hafta heyecanı başladı. Gelinim Mutfakta Rümeysa kimdir

 Fatih Ürek‘in sunumuyla Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Gelinim Mutfakta programında 10 Aralık Pazartesi günü başlayacak olan 39. haftada yarışmaya kim katılacak?

Haftaiçi her gün saat 12.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta’nın 10 – 14 Aralık haftasının yarışmacıları kim?

İŞTE GELİNİM MUTFAKTA’NIN YENİ YARIŞMACILARI

Kanal d’de hafta içi hergün yayınanan ve Fatih Ürek’in sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta programına 10 Aralık pazartesi günü yeni katılan yarışmacıların adı Rümeysa ve Nezahat.

Gelinim Mutfakta’ya 39. Hafta Nezahat Aydın ve gelini Rümeysa Aydın katıldı.

Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni yarışmacısı gelin Rümeysa 24 yaşında ve üniversite öğrencisi. Trabzonlu olan yeni yarışmacı Rümeysa İstanbul doğumlu. 1,5 yıllık evli olan Rümeysa’nın eşi ise futbolcu. Gelinim Mutfakta 10 Aralık pazartesi günü yayınlanan yeni bölümünde yarışmaya yeni katılan kayınvalidenin ismi ise Nezahat. Kocaeli doğumlu olan kayınvalide Nezahat Hanım Gümüşhaneli.

Gelinim Mutfakta Nezahat kim? Gelinim Mutfakta Nezahat hanım nereli? Gelinim Mutfakta Nezahat hanım kaç yaşında? Gelinim Mutfakta Rümeysa kim? Gelinim Mutfakta Nezahat kim? Gelinim Mutfakta Rümeysa nereli? Gelinim Mutfakta kaç yaşında? Gelinim Mutfakta kaç yıllık evli? Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni yarışmacısı kim? Gelinim Mutfakta 10 – 14 Aralık haftası yarışmacıları kimler? Gelinim Mutfakta 10 – 14 Aralık haftası yeni yarışmacısı nereli? Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı nereden katılıyor? Gelinim Mutfakta 10 – 14 Aralık haftası yeni gelin kaynana kim? Gelinim Mutfakta yeni haftada kim katıldı? Gelinim mutfakta yeni gelin kayınvalide nereli? Gelinim Mutfakta 10 aralık neler yaşandı? Gelinim mutfakta 39. hafta neler yaşandı? Gelinim Mutfakta yeni yarışmacıları kimler? Gelinim mutfakta yeni gelin nereli? Gelinim Mutfakta 10 Aralık pazartesi yeni gelin kaynana nereli?

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMASI

Fatih Ürek‘in eğlenceli sunumuyla büyük beğeni kazanan Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler yaptıkları yemekleri kayınvalidelere beğendirip en yüksek puanı kazanmaya çalışıyor. Gün sonunda en yüksek puanı alan gelin adayı altın kazanmayı hak ediyor.

Gelinim Mutfakta’da gelinler kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışıyor, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışıyor. Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda ediyor.

YORUMLAR
  Altın Küre adayları belli oldu (2018 Golden Globes'a The Shape of Water damgası)
Altın Küre adayları belli oldu (2018 Golden Globes'a The Shape of Water damgası)