A24.com.tr » magazin » Gelinim Mutfakta kim elendi 18 Ocak Cuma - 220. bölüm Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta kim elendi 18 Ocak Cuma - 220. bölüm Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta kim elendi 18 Ocak Cuma - 220. bölüm Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında Yağnur hakkında olaylar yaşandı. Gelinim Mutfakta bu haftanın birincisi kim oldu, Gelinim Mutfakta kim elendi, kim gitti?

 Gelinim Mutfakta yarışmasında eleme heyecanı yaşanırken yarışmaya kimin veda ettiği merak ediliyor. Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi, Gelinim Mutfakta hangi yarışmacı birinci oldu?

 

Gelinim Mutfakta 220. bölümüyle bir haftayı daha geride bıraktı. 44’üncü haftanın son gününe Nilgün Hanım’ın verdiği puanlar damga vurdu. Ezgi, Nilgün Hanım’ın iki kere 1 puan kullanmasına. “Benim kaderimle oynadınız.” sözleriyle tepki gösterdi. Gün sonu değerlendirmesinde iki yarışmacı gelin aynı puanları topladı ve altınlar bölüşüldü. Peki, Gelinim Mutfakta’da gün birincisi kimler oldu?

 

Gelinim Mutfakta’nın 18 Ocak tarihli bölümünde Nilgün-Yağnur İşçiler, Songül -Simge Ayna, Ziyafet-Elif Yeni ve Reyhan - Ezgi Yıldırım çiftleri “Kıbrıs tatlısı” tarifi ile yarıştılar.

Gün değerlendirmesi sonunda; 5 puan toplayan Simge sonuncu oldu. 17 puanla gün birincisi olan Yağnur ise çeyrek altını almaya kazandı. Tüm haftanın totalinde Yağnur ve Simge son ikiye kaldı. 47 puan toplayan Simge ve kayınvalidesi Songül yarışmadan elendi. 64 puan toplayan Yağnur, elenmekten kurtuldu. Sina ve Ezgi ise haftanın birinciliğini paylaştı. Yarışmacılara iki seçenek sundu: Kura çekilecekti veya altınlar bölüşülecekti. Birinciliği paylaşan ikili, altın bilezikleri de bölüştü. İkişer altın nedeniyle gelinler, önümüzdeki hafta altı bilezik için yarışacak.

 

GELİNİM MUTFAKTA 218. BÖLÜMÜ

Kayınvalidelerin oryantal performansı yeni bölüme damga vuruyor!
Kayınvalidelerin oryantal oyunu herkesi şaşırtıyor. Ancak Nilgün Hanım'ın bu dansa dahil edilmemesi gerilime neden oluyor. Nilgün Hanım bu durumu kasıtlı olarak yaptıklarını düşünüyor. Ezgi, kayınvalidesi Reyhan Hanım'a neden sert tepki veriyor? Yarışmaya bu hafta katılan Songül Hanım kime bu kadar sinirlendi?

GELİNİM MUTFAKTA 217. BÖLÜMÜ

Sina ve Ezgi'nin Yağnur'a olan baskısı devam ediyor.
Dünkü programda Rümeysa'nın gönderdiği hediyeye misilleme yapan Yağnur, gelinlere bileklik hediye ediyor. Ancak Sina ve Ezgi Yağnur'u sinirlendirmek için hediyeleri beğenmiyorlar. Simge ise Sina ve Ezgi'nin hediyeleri kasıtlı olarak kabul etmediklerini söylüyor. Yağnur, Sina ve Ezgi'nin tavrına oldukça üzülüyor. Reyhan Hanım'ın Yağnur'u korumasına bakalım diğer gelinler ve kayınvalideler ne diyecek?

YORUMLAR
  Google adımlarımızı takip ediyor
Google adımlarımızı takip ediyor