A24.com.tr » yaşam » Gelinim mutfakta Hatice Instagram kimdir - gelinim mutfakta son bölüm izle

Gelinim mutfakta Hatice Instagram kimdir - gelinim mutfakta son bölüm izle

Gelinim mutfakta Hatice Instagram kimdir - gelinim mutfakta son bölüm izle

Gelinim Mutfakta yarışmasının en iddialı yarışmacılarından biri olan Hatice merak konusu oldu. Diğer yarışmacılarla girdiği tartışmalarla dikkat çeken Hatice kimdir nereli kaç yaşında? İşte detaylar..

Hafta için hergün 12.45'de ekranlarda yayınlanan Gelinim Mutfakta'nın bugün ki bölümüde dop dolu geçti. Yeni bölümde haftanın eleneni ve kazananı belirlenirken bir yarışmacı merak konusu oldu.

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE

Diğer yarışmacılar ile girdiği tartışmalarla dikaktleri üzerine çeken Hatice Karabulut merak konusu oldu. Yarışmaya katıldığından beri iddialı olan Hatice Karabulut kimdir, kaç yaşında? İşte merak edilen yarışmacı hakkında detaylar...

HATİCA İNSTAGRAM HESABI

Gelinim Mutfakta’nın iddialı ismi Hatice Karabulut, ilk bölümden bu yana adından söz ettiriyor. Yarışmanın ilk bölümünde iki birinciden biri olan genç yarışmacı, zaman zaman şaşırtıcı tepkileri nedeniyle program sunucusu Fatih Ürek’i de şaşırtıyor. İşte kayınvalidesi Hüsniye Karabulut ile yarışmaya katılan Hatice Karabulut’un hayatına ilişkin bilgiler!

Ev hanımı olan Hatice Karabulut, 1993 yılında dünyaya geldi. 2012 yılında hayatını Hüseyin Karabulut ile birleştiren ve 4 yaşında bir kızı olan genç yarışmacı, İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde yaşıyor. Yarışmanın ilk bölümünde kendisini tanıtırken zor ve hırslı bir insan olduğunu dile getiren Hatice Karabulut, iddiasını “ “Buraya kazanmaya geldim, asla boş dönmeyeceğim” sözleriyle ortaya koymuştu.

YORUMLAR
  Süper kahramanların kostümsüz halleri
Süper kahramanların kostümsüz halleri