A24.com.tr » magazin » Gülcan Ekinci kimdir kaç yaşında (Gelinim Mutfakta)

Gülcan Ekinci kimdir kaç yaşında (Gelinim Mutfakta)

Gülcan Ekinci kimdir kaç yaşında (Gelinim Mutfakta)

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında yarışmaya yeni dahil olan Gülcan Ekici, tavırlarıyla izleyenlerin dikkatlerini üzerine topladı. Gelinim Mutfakta Gülcan kimdir?

 Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı gelin adayı kimdir? Gelinim Mutfakta Gülcan nereli işte merak edilenler...

Kanal D'nin bu sezona damga vuran gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta hafta içi her gün 12:15'te ekranlara geliyor. Gelinim Mutfakta 21 Ocak Pazartesi yani 221. bölümde ise yarışmaya yeni bir gelin geldi.

Gelinim Mutfakta her hafta yepyeni yemeklerle yepyeni gelin ve kaynana yarışma devam ediyor.

Gelinlerin yarışıp yemek yaptığı programda kaynanalar gelinlerinin tabaklarını bulmaya çalışıp, onlara puan veriyor. Gelinim Mutfakta programına katılan isimler günlük çeyrek altın için, cuma günü bilezik için yarışıyor.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı Gelinim Mutfakta 21 Ocak günü yeni yarışmacılar geldi. Peki Gelinim Mutfakta 21 Ocak yeni yarışmacı kim?

Geçtiğimiz hafta en düşük puanı alıp elenen Simge yerine yeni bir yarışmacı geldi.

Gelinim Mutfakta 21 Ocak yeni gelen gelin Gülcan Ekici aslen Malatyalı. Oldukça iddialı olan Gülcan Ekici 4,5 yıllık evli ve bir oğlu var. 15 Aylık oğlu olduğunu söyleyen Gülcan Hanım eşiyle birlikte çalışıyor. Restoranları olduğunu söyleyen Gülcan Ekici yemekleri konusunda da hayli iddialı...

Yarışmaya kayınvalidesi istediği için katılan Gülcan Hanım uzun yıllardır yemek yaptığını söylüyor.

Gülcan Ekici'nin kayınvalidesi Besime Hanım da Malatyalı. Programı severek izlediğini söyleyen Besime Hanım gelinine çok güveniyor.

Peki Gelinim Mutfakta 21 Ocak çeyrek altını kim kazanacak?

YORUMLAR
  Kuzey Kore'den Kim Jong un'u kızdıracak kareler
Kuzey Kore'den Kim Jong un'u kızdıracak kareler