A24.com.tr » magazin » Gelinim Mutfakta Burcu kimdir nereli kaç yaşında?

Gelinim Mutfakta Burcu kimdir nereli kaç yaşında?

Gelinim Mutfakta Burcu kimdir nereli kaç yaşında?

Gelinim Mutfakta yarışmasına yeni katılan yarışmacı Burcu kimdir nereli kaç yaşında? İşte Burcu hakkında merak edilenlerin yanıtı...

Gelinim Mutfakta Burcu kimdir? Yeni yarışmacı Burcu nereli kaç yaşında? 

Kanal D ekranlarında büyük ilgi gören Gelinim Mutfakta programı, 25 Mart Pazartesi günü 266. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Fatih Ürek'in sunduğu programa bu hafta Burcu adlı yeni yarışmacı dahil oldu.

 GELİNİM MUTFAKTA BURCU KİMDİR?

Gelinim Mutfakta programına 25 Mart 2019 tarihinde katılan yeni yarışmacı Burcu Pekgöz 23 yaşında ve 3 senelik evli. Burcu Hanım aslen Tokatlı ama İstanbul'da yaşıyor. Zehra isminde 14 aylık bir kızı bulunuyor. Mesleği hemşire olan ancak şu anda çalışmayan Burcu Hanım kızına bakıyor.

 Burcu, kaynanasıyla yeri geliyor anne-kız, yeri geliyor arkadaş olduklarını söyledi. Kaynanasıyla da altlı üstü oturduğunu belirtti. Ayrıca kaynanasının sesinin çok güzel olduğunu söyledi.

(Soldaki Birsel Pekgöz)

Burcu'nun kaynanası Birsel Hanım kimdir?

Burcu Pekgöz'ün kayın validesi Birsel Hanım ise yarışmanın sıkı takipçisiymiş. Aslen Tokat Zileli olan Birsel Pekgöz, gelinine çok güveniyor. Bir oğlu bir kızı olan kayın valide Birsel mutfağa geldiğinde kendini evinde hissettiğini söyledi.

Yarışmaya yeni katılan Burcu, gelinlere kök söktüreceğinin işaretlerini veriyor. 

GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU?

Yayınlanan son final bölümünde hafta birincisi Ezgi ve kaynanası Reyhan olurken 5 altın bileziği kazanmıştı. Yarışmadan ise Güneş ve kaynanası elenmişti.

YORUMLAR
  Victoria's Secret meleklerinin makyajsız halleri
Victoria's Secret meleklerinin makyajsız halleri