A24.com.tr » medya » Gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı (Ayşenur Arslan kimdir kaç yaşında neden gözaltına alındı?)

Gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı (Ayşenur Arslan kimdir kaç yaşında neden gözaltına alındı?)

Gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı (Ayşenur Arslan kimdir kaç yaşında neden gözaltına alındı?)

Gazeteci Ayşenur Arslan'ın akşam saatlerinde gözaltına alındığı bilgisi geldi. Peki Ayşenur Arslan kimdir nereli kaç yaşında? Ayşenur Arslan neden gözaltına alındı?

Ayşenur Arslan kimdir? Ayşenur Arslan neden gözaltına alındı? Halk TV ekranlarında Medya Mahallesi adlı programla izleyicilerin karşısına çıkan deneyimli gazeteci Ayşenur Arslan, bu akşam saatlerinde gözaltına alındı.

Ayşenur Arslan dün Akşam Halk TV'de CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı canlı yayına katılmış, sabah saatlerinde ise Medya Mahallesi programını sunmuştu.

AYŞENUR ARSLAN NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Ayşenur Arslan'ın hakkında açılan bir davaya, mahkemeye katılmadığı gerekçesiyle Ankara 40. Asliye Ceza Mahkemesi'nin kararıyla gözaltına alındığı ifade edildi.

ESKİŞEHİR'DE GÖZALTI

Gazeteci ve CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş, Twitter adresinden konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Duayen Gazeteci Ayşenur Arslan az önce Eskişehir'de gözaltına alındı. Arslan'ın Ankara 40. Asliye Ceza'daki bir duruşmaya katılmadığı için hakkında işlem yapıldığı öğrenildi. Durumun takipçisiyiz... Ayşenur Arslan'ın yanındayız...

Ayşenur Arslan'la konuştum. Eskişehir Abacı Otel'e giriş yaptıktan on dakika sonra sivil ve resmi polisler gelmiş ve yakalama kararı olduğunu söylemiş. Ardından polis yetkilisiyle de konuştum. 2018'de açılan bir davadan dolayı işlem yaptıklarını söyledi."

YORUMLAR
  Türkiye televizyonlarının en karizmatik ve yakışıklı 50 oyuncusu...
Türkiye televizyonlarının en karizmatik ve yakışıklı 50 oyuncusu...