A24.com.tr » medya » Game of Thrones'tan 8. sezon sonrası için özel bölüm

Game of Thrones'tan 8. sezon sonrası için özel bölüm

Game of Thrones'tan 8. sezon sonrası için özel bölüm

Sekizinci sezonla ekrana veda edecek olan Game of Thrones’un eski ve şimdiki oyuncuları özel bir bölümle yeniden seyirci karşısına çıkacak

Game of Thrones 8. sezonla ekrana veda etse de dizi oyuncuları özel bölüm için bir araya geliyor.

Game of Thrones 8. sezon, 2019’da yayınlanmaya hazırlanırken diziye erken veda eden oyunculardan Sean Bean ağzından çok özel bir sürprizi kaçırdı.

Game of Thrones’ta Ned Stark karakterine hayat veren Bean, The Hollywood Reporter’a verdiği röportajda, “Stark ailesinden kimseyle görüşüyor musunuz?” sorusuna, “Hiçbiriyle! Onları sadece ara sıra bazı özel durumlarda görebiliyorum. En son dört hafta önce Belfast’ta görüştük. Conan O’Brien sayesinde. Özel bir bölümdü ve hepimiz bir araya geldik. Çok güzeldi” şeklinde cevapladı.

“Son bölümdü, o nedenle bir araya geldik” diyen Bean, “Bu büyük yapım için tüm karakterleri Belfast’ta bir araya getirmeye karar verdiler ve Conan O’Brien gecenin sunuculuğunu üstlendi” dedi.

Sean Bean’in açıklamalarına göre, sekizinci sezonla ekrana veda edecek olan Game of Thrones’un bugüne kadar diziden ayrılan ve son bölüme kadar dizide oynamaya devam eden oyuncuları özel bir bölümle seyirci karşısına çıkacak.

Game of Thrones altı bölüm sürecek olan sekizinci sezonla final yapacak. Ancak HBO final sezonunun 2019 yılının hangi ayında başlayacağını henüz açıklamadı. Dolayısıyla özel bölümün yayın tarihi de şimdilik bilinmiyor.

 

YORUMLAR
   23 Ocak KHK ihraç edilen memurların listesi
 23 Ocak KHK ihraç edilen memurların listesi