A24.com.tr » dizi haber » Game Of Thrones 8 sezon nasıl izlenir - Game of thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman?

Game Of Thrones 8 sezon nasıl izlenir - Game of thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman?

Game Of Thrones 8 sezon nasıl izlenir - Game of thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman?

Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm sezon finali ile birlikte dizinin hayranları yeni sezonu merak etmeye şimdiden başladı. Jon Snow ve Khaleesi'nin sevişme sahneleri sezon finaline damga vurdu.

 Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm sezon finali ile birlikte izleyenlere büyük bir seyir zevki yaşatmayı başardı. Jon Snow'un yeğeni olduğu Deanerys Targeryan ile olan sevişme sahnesi en çok konuşulan sahneler arasında yer aldı. Jon Snow ve Khaleesi ile beraberindekiler ak gezeni tahta getirdi ve Cersei ile bir anlaşma yaparak Ak gezenlere karşı büyük savaşta tek bir ordu kurma sözünü aldılar. Ancak daha sonra Cersei, kardeşi Jamie Lannister'a bunun bir oyun olduğunu ve destek vermeyeceğini söyledi. Jamie bu durum üzerine durum çok ciddi olduğunu söylese de fayda etmedi ve Cersei'i ikna edemedi. Jamie daha sonra kuzeye doğru yola koyuldu. Bu sırada Kış Tepesinde iki kız kardeş Arya ve Sansa'yı birbirine düşürmek isteyen Serçeparmak kazdığı tuzağın içerisine kendi düştü. Arya'yı toplantı salonuna sanki sorgulanacak gibi getirildi ancak hedefte olan aslında Serçeparmak'tı ve işlediği suçlar bir bir ortaya saçıldı. Arya'nın serçeparmağı öldürme sahnesi gelecek sezon için bazı ipuçları da verdi. Arya'nın Game Of Thrones 8. sezonunda bu gibi sahnelerde yer alması daha fazla bekleniyor. Sezon finalinin son sahnesinde ise Ak Gezenler, buz ejderhalarıyla yıkılmaz denilen büyülü duvarı hiç de zorlanmadan yıkarak kuzeye doğru yürümeye başladı ve büyük savaşın Game Of Thrones 8. sezon 1. bölüm ile birlikte patlak vereceğini bizlere gösterdi.

İLGİLİ HABER Game Of Thrones 7. Sezon 7. Bölüm HD (sezon finali) dizi 1080P Game Of Thrones 7. Sezon 7. Bölüm HD (sezon finali) dizi 1080P

GAME OF THRONES 8. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Sezon finali yapan Game of Thrones 8. sezonun başlangıç tarihi net değil. Son bölümde yaşananlar ile Westeros’un dengeleri alüst olacak gibi. Jon’un bir piç olmadığının tescillenmesi ile Game of Thrones yeni sezon beklentileri yüksekdi. Ak ejdarha ile duvarı yıkan Gece Kralı kuzeye doğru ilerliyor. İttifak akgezenleri durdurabilecek mi artık yeni sezonda öğreneceğiz. Game of Thrones 8. sezonunun 2019 yılında yayınlanması bekleniyor. Yaz aylarına yetişip yetişmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABER Game Of Thrones'un popüler olmasının nedeni belli oldu Game Of Thrones'un popüler olmasının nedeni belli oldu

YENİ SEZONDA BÖLÜMLER 90 DAKİKAYI AŞABİLİR
A Song of Ice And Fire adlı George R.R. Martin romanından televizyon serisine uyarlanan GoT yani Game of Thrones 8. sezonda tüm bölümler uzun olacak. 80 veya 90 dakikayı aşabilecek bölümler uzun metrajlı film tadında izleyici karşısına cıkaçak. Bölümlerin uzaması ile de Game of Thrones 8. sezon yayınlanma tarihinin de ileriye taşınması bekleniyor. Çekimler ise ekim ayında başlayacak.

İLGİLİ HABER Game Of Thrones'taki bütün ejderhalar - Khaleesi'nin ejderhalarının isimleri Game Of Thrones'taki bütün ejderhalar - Khaleesi'nin ejderhalarının isimleri

GAME OF THRONES İNTERNET ÜZERİNDEN NASIL İZLENECEK?
Game of Thrones’u Türkiye’den izlemek için beIN Series Sci-Fi kanalını kullanabilirsiniz. İnternet üzerinden altyazılı ya da Türkçe dublaj seçenekleriyle izlemek için beIN Connetct’e bağlanabilirsiniz. Game Of Thrones’u yasal yollardan izlemenin tek yöntemi bu şekilde.

YORUMLAR
  Dünya benzeri yaşam koşullarına sahip iki gezegen keşfedildi
Dünya benzeri yaşam koşullarına sahip iki gezegen keşfedildi