A24.com.tr » yaşam » Fidan bağışı nedir, nasıl yapılır, ne kadar? Fidan challenge nedir?

Fidan bağışı nedir, nasıl yapılır, ne kadar? Fidan challenge nedir?

Fidan bağışı nedir, nasıl yapılır, ne kadar? Fidan challenge nedir?

Norm Ender'in başlatmış olduğu 'fidan challenge' ile birlikte ülke gündemine giren fidan bağışı nedir, nasıl yapılır, ne kadar?

Norm Ender'in sosyal medya üzerinden Reynmen'e meydan okuyarak başlatmış olduğu 'fidan challenge' sonrası vatandaşlar fidan bağışının nasıl yapıldığını merak etmeye başladılar.

FİDAN CHALLENGER NEDİR?

Bir çok ünlünün katıldığı 'fidan challenge' son zamanlarda gündemden düşmeyen orman yangınları sonrası tekrardan ormanları yeşillendirmek üzerine başlatılmış bir meydan okumadır. İnsanların bir birlerine meydan okuyup ardından da TEMA (Türkiye Erezyonla Mücadele ve Ağaçlandırma) Vakfı üzerinden fidan bağışı yapmalarıdır.

FİDAN BAĞIŞI NEDİR?

Fidan bağışı bir çok kurum ve vakıfın yönettiği bir uygulamadır. Fidan bağışlarında en güvenilir ve büyük vakıf ise TEMA Vakfıdır. TEMA Vakfı üzerinden bağış yaparak. Belirlenen yerlere fidan dikilimesine olanak sağlanmasıdır.

FİDAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR VE NE KADAR?

Fidan bağış birim bedeli 10 TL’dir ve minimum 3 adet fidan bağışınız karşılığında isterseniz tarafınıza TEMA Vakfı teşekkür sertifikası gönderilmektedir. Fidan sertifikalarınızın gönderimi, bağışçımızın talebine göre; Kargo, Kurye ve E-Sertifika şeklinde iletilmektedir. Kargo gönderimleri için 9 TL ücret alınmaktadır. Kurye gönderimleri sadece İstanbul içi gerçekleştirilmekte olup teslimat adresine göre kurye ücreti değişiklik göstermektedir. Hediye edilen kişi ve kurum adına düzenlenen her basılı sertifika için 3 TL, her e-sertifika için 0,50 TL sertifika ücreti alınmaktadır. Sertifika örneklerimizi www.tema.org.tr sitesi üzerinde Özel Gün Bağışları alanında bulabilirsiniz. Fidan bağış taleplerinizi sitesi üzerinden Online Bağış adımlarını kullanarak veya Vakıf Merkezimizi ziyaret ederek gerçekleştirebilirsiniz. 

 

 

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin sade ev yaşamlarından en doğal kareler...
Ünlü isimlerin sade ev yaşamlarından en doğal kareler...