A24.com.tr » dizi haber » Fi yeni bölüm fragmanı Puhu TV - Fİ 2. sezon 5. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Fi yeni bölüm fragmanı Puhu TV - Fİ 2. sezon 5. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Fi yeni bölüm fragmanı Puhu TV - Fİ 2. sezon 5. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan projelerinden Fİ, ikinci sezonunda yoluna devam ediyor. Fİ 2. sezon 5. bölüm için bekleyiş devam ederken, dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Sıra dışı hikayesi ve oyuncu kadrosuyla kısa sürede fenoman haline gelen Fİ, yeni sezonda da yoluna devam ediyor. Puhu TV üzerinden izlenen Fİ'nin 2. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı.

Fi yeni sezon Çi dizisinin 5.bölümü 15 Aralık Cuma günü, yani yarın ekranlara taşınacak. Bununla birlikte Çi dizisinin 5.bölüm fragmanı da izleyicisiyle buluştu. Yayınlanacak yeni bölümde; Özge Egeli Duruya, Can'ın eski sevgilisi Billur'dan söz etti ve Duru da bunu Can'a açıkladı. Can Manay ve eski sevgilisinin karşı karşıya geldiği ve asansörde kaldıkları sahne çok konuşulacak. Peki, cinnet geçiren Can Manay, eski sevgilisi Billur'u öldürecek midir? Fi yeni sezon Çi dizisi ne zaman ve saat kaçta yayınlanacak gibi soruların yanıtı dizinin tutkunları tarafından merak edilerek sorgulanmaya başladı. Peki, Fi 2.sezon Çi 5.bölüm ne zaman saat kaçta ve nerede yayınlanacak?

Fİ Çİ 2.SEZON 5.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Twitter’dan yapılan duyuruda; “Fi'den bir kutlama mesajımız, bir de duyurumuz var! 15 bölüm, 17 milyon izleyici, 100 milyon izlenme! Herkese çok teşekkür ederiz! Fi'nin yeni sezonu Çi, 4. bölümüyle 8 Aralık'ta sizlerle. 5. bölüm 15 Aralık, 6. bölüm ise 22 Aralık'ta yayınlanacak!” şeklinde ifadelere yer verildi.

Fİ Çİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can, Deniz’in meydan okumasına akıl almaz bir hamleyle karşılık verirken; Duru ve Deniz kozlarını paylaşmak için karşı karşıya geldi. Özge ise Can’ın maskesini düşürmek için bir kez daha harekete geçti ve Duru’ya Billur’dan bahsetti. Çi son bölüm finaline Duru’nun evlilik açıklaması damga vurdu. Bir basın toplantısı düzenleyen ikilinin evlendiklerini açıklaması herkesi şok etti. 

 

YORUMLAR
  Şeyma Subaşı'nın sosyal medyada taklit ettiği model belli oldu
Şeyma Subaşı'nın sosyal medyada taklit ettiği model belli oldu