Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Fenerbahçe Benfica maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda kafede yayınlanacak

A24.com.tr » spor » Fenerbahçe Benfica maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda kafede yayınlanacak
Fenerbahçe Benfica maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda kafede yayınlanacak

İlk maçta Benfica'ya 1-0 kaybeden Fenerbahçe, bu akşam rövanş maçına çıkıyor. Peki maç saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak? İşte bütün detaylar...

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunu geçmesi için Benfica'yı en az 2 farkla geçmesi lazım. Eğer sarı-lacivertliler maçı 1-0 bitirirse uzatmalar oynanıcak. Peki tarihi maç saat kaçta başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? İşte bütün detaylar...

Fenerbahçe - Benfica maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe Ülker Stadı'nda bu akşam oynanancak mücadele saat 21:00'de başlayacak.

Fenerbahçe - Benfica maçı hangi kanalda?

Merakla beklenen mücadele D-Smart'ın Spor SMART 77. kanalından canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detayları fanatik.com.tr'de olacak.

Muhtemel 11'ler
Fenerbahçe: Volkan, İsla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, M.Topal, Eljif, Barış, Giuliano, Ayew, Soldado

Benfica: Vlachodimos, Almeida, Dias, Jardel, Grimaldo, Fejsa, Gedson, Pizzi, Salvio, Cervi, Castillo

Elerse muhtemel rakibi belli

Fenerbahçe, turu geçmesi durumuna play-off’ta PAOK-Spartak Moskova eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Yunan ekibi PAOK, Rus rakibini sahasındaki ilk maçta 3-2 yenmişti. Bu karşılaşmanın rövanşı da yarın oynanacak. Sarı-lacivertliler, Benfica’ya elenmesi durumunda ise UEFA Avrupa Ligi gruplarına gidecek.

Fenerbahçe turu nasıl geçer?

Temsilcimizin Şampiyonlar Ligi Play-Off'una kalabilmesini için rakibini her türlü 2 farklı skorla yenmesi gerekiyor. Bir başka ihtimal ise 1-0'lık galibiyet. Fenerbahçe Benfica'yı 1-0 yenerse maç uzatmala gidecek. Uzatmalarda da skor değişmezse Play-Off'a yükselen takımı penaltı atışları belirleyecek.

Josef ve Soldado dönüyor

Fenerbahçe'de cezası nedeniyle Josef de Souza ilk maçta forma giyemedi. Teknik direktör Cocu şans verirse ikinci maçta forma giyebilecek. Ayrıca ilk maçta sonradan oyuna dahil olan ve sakatlığı geçen Soldado'nun ikinci maçta sahaya 11'de çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe, 20 yıl sonra ilk peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Portekiz ekibi Benfica’yı konuk edecek Fenerbahçe, Avrupa kupaları tarihinde daha önce ilk maçlarında yenildiği 29 tur mücadelesinde sadece bir kez rakibini geçti. Portekiz temsilcisi karşısında deplasmandaki ilk maçtan 1-0’lık yenilgiyle ayrılan sarı-lacivertliler, 1959’dan itibaren yer aldığı Avrupa arenasında, daha önce 29 tur mücadelesinde ilk maçları kaybetti. Fenerbahçe bu mücadelelerde sadece 1 rövanşta sonucu lehine çevirerek tur atlamayı başardı.

Göteborg’u eledi

Fenerbahçe, ilk maçlarda yenildiği 29 eşleşmede tek tur sevincini, 20 yıl önce 1998-1999 sezonunda Göteborg karşısında yaşadı. UEFA Kupası ön eleme turunda İsveç’in Göteborg takımıyla eşleşen Fenerbahçe, deplasmandaki ilk maçtan 2-1 yenik ayrıldı. Sarı-lacivertli ekip, İstanbul’daki rövanşta 25 Ağustos 1998’de Elvir Baliç’in tek golüyle kazanarak Göteborg’u elemeyi başardı.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler