Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Fehmi Koç kimdir, kaç yaşında,nereli, hangi takımda oynuyor? (Süper Ligin en genç oyuncusu)

A24.com.tr » spor » Fehmi Koç kimdir, kaç yaşında,nereli, hangi takımda oynuyor? (Süper Ligin en genç oyuncusu)
Fehmi Koç kimdir, kaç yaşında,nereli, hangi takımda oynuyor? (Süper Ligin en genç oyuncusu)

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Antalyaspor Fenerbahçe maçının son dakikalarında oyuna giren 15 yaşındakİ Fehmi Koç, Süper Lig tarihinde oynayan en genç futbolcu oldu.

 Fehmi Koç kimdir? Antalyaspor'un genç oyuncusu Fenerbahçe maçında oyuna girerek Süper Lig tarihinde oynayan en genç futbolcu oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında konuk olduğu Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın son anlarında yaşanan olay Süper Lig tarihine geçti. Galatasaraylı Mustafa Kapı'nın rekorunu bir gün sonra kıran Antalyasporlu Fehmi Koç, Süper Lig'de oynayan en genç futbolcu oldu. Fehmi Koç kimdir? Süper Lig tarihinin en genç futbolcusunun detayları haberimizde.

Fehmi Koç kaç yaşında? Süper Lig tarihinin en genç futbolcuları

Antalyaspor'da 15 yaşındaki Fehmi Koç, Fenerbahçe karşısında 90+3'te oyuna girerek Süper Lig tarihinin forma giyen en genç oyuncusu oldu. Maçtan önce "Bugün Fehmi'yi oynatmayı düşünüyorum" açıklaması yapan Antalyaspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, karşılaşmanın son anlarında Süper Lig tarihine geçen hamlesini gerçekleştirdi.

MUSTAFA KAPI'NIN REKORU BİR GÜN SÜRDÜ
Dün oynanan Galatasaray - Sivasspor maçının son dakikasında oyuna giren 16 yaşındaki Mustafa Kapı, Süper Lig tarihinde oynayan genç futbolcu rekorunu elde etmişti. Genç futbolcu sadece bir gün aradan sonra ünvanını Antalyasporlu Fehmi Koç'a devretti.

FEHMİ KOÇ'UN BİLGİLERİ

28 Ağustos 2003 Antalya doğumlu olan Fehmi Koç, santrfor pozisyonunda forma giyiyor. 28 Ocak 2015 tarihinde Antalyaspor altyapısında futbola başlayan Fehmi Koç, bu sezon Türkiye Kupası'nda 3 resmi maçta 95 dakika ter döktü. Şans bulduğu bu anlarda gol atamayan genç oyuncu, kırdığı son rekor ile Antalyaspor taraftarlarını heyecanlandırdı.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler