A24.com.tr » dizi haber » Fazilet Hanım ve Kızları 49. bölüm fragmanı çıktı mı son bölümde neler olacak?

Fazilet Hanım ve Kızları 49. bölüm fragmanı çıktı mı son bölümde neler olacak?

Fazilet Hanım ve Kızları 49. bölüm fragmanı çıktı mı son bölümde neler olacak?

Star TV'nin sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları, dün gece 48. bölümüyle ekrana geldi. Fazilet Hanım ve Kızları 49. bölüm fragmanıyla ilgili merak edilenler haberimizde.

Fazilet Hanım ve Kızları, her Cumartesi akşamı Star TV'de ekrana geliyor. Dün gece 48. bölümüyle ekrana gelen Fazilet Hanım ve Kızları'nda Hazan'ın Yağız'ı korumak için attığı adım çok konuşuldu.

Peki son bölümün ardından merak edilen Fazilet Hanım ve Kızları 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fazilet Hanım ve Kızları 48. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde bu hafta Sinan’ın acımasız planı Yağız için sarsıcı bir sınava dönüşürken, Yağız’ı korumak için doğru zamanda doğru hamleyi yapmak zorunda olan Hazan’ın sınavı daha ağır oldu. Peki Fazilet Hanım ve Kızları ekrana gelen son bölüm ardından 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 49. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fazilet Hanım ve Kızları 48. son bölüm ardından 49. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacaktır.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 48. SON BÖLÜM ÖZETİ

Sinan’ın acımasız planı Yağız için sarsıcı bir sınava dönüşürken, Yağız’ı korumak için doğru zamanda doğru hamleyi yapmak zorunda olan Hazan’ın sınavı daha ağır olur.

Yağız tüm fırtınayı tek başına göğüslemeye kararlıyken Hazan onu yalnız bırakmamak için elinden geleni yapar. Diğer yanda, Kudret Fazilet’in peşindeyken Gökhan’ın dikkati ise artık Kudret’in üzerindedir. Selin’in bitmek bilmeyen nefreti Ece için kabusa dönüşürken, Fazilet kızlarına verdiği zararla artık yüzleşmek zorundadır. Fazilet’in hatalarıyla yüzleşmesi, Yağız’ı hiç beklemediği bir gerçekle yüz yüze bırakır.

YORUMLAR
  2018 ÖSYM sınav takvimi (YKS, KPSS, ALES, DGS, YDS ne zaman?)
2018 ÖSYM sınav takvimi (YKS, KPSS, ALES, DGS, YDS ne zaman?)