A24.com.tr » magazin » Fahriye Evcen hamile mi 2018?

Fahriye Evcen hamile mi 2018?

Fahriye Evcen hamile mi 2018?

Burak Özçivit ile dünyaevine giren Fahriye Evcen'in kendisine gelen dizi tekliflerini reddetmesi hamile mi sorularına neden oldu. Fahriye Evcen hamile mi?

Magazin gündemi Fahriye Evcen'in hamileliğini konuşuyor. Bir süredir dizi ve film tekliflerini geri çeviren Fahriye Evcen'in bir an önce anne olmak istediği iddia edildi. 

Annelik için dizi tekliflerini reddeden Fahriye Evcen hamile mi?

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit bebek mi bekliyor? Herkes onların evlenmesini dört gözle beklerken, beklentileri boşa çıkarmayan çift geçtiğimiz haziran hayatında evlenmişlerdi. Düğüne dair her detay büyük olay yaratmıştı. Çiçeği burnunda taze evli çift için ise kulislerde bebek dedikoduları dolaşıyor. Peki Fahriye Evcen hamile mi? İşte cevabı...

Fahriye Evcen (31) ile Burak Özçivit (32) iki yıllık aşkın ardından Haziran 2017’de evlenmişti. Düğünden sonra art arda dizi ve sinema filmi teklifi alan Fahriye Evcen bir çoğuna “Hayır” dedi

Fahriye Evcen'in bu kararının sebebi ortaya çıktı

Oyuncu bir an evvel anne olmak istediği için projeleri geri çevirdi. Burak Özçivit de yakınlarına “Eşim anne olmak için sabırsızlanıyor” diyor. Fahriye Evcen geçen haftalarda eşi Burak Özçivit’in sürprizini bozmuş, “Kerem Bürsin ile müthiş bir filmde oynuyorlar” açıklamasını yapmıştı.

 

 

 

YORUMLAR
  Dolunay'ın Bulut'u Alihan Türkdemir hakkında merak edilenler
Dolunay'ın Bulut'u Alihan Türkdemir hakkında merak edilenler