A24.com.tr » medya » EYDK, iletişim çalışmaları için Marjinal Porter Novelli ile anlaştı

EYDK, iletişim çalışmaları için Marjinal Porter Novelli ile anlaştı

EYDK, iletişim çalışmaları için Marjinal Porter Novelli ile anlaştı

Etki Yatırımı Danışma Kurulu'nun (EYDK), iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu.

Etki yatırımını Türkiye'de ana akım bir yatırım modeli haline getirmek ve Türkiye'nin bu alanda uluslararası iş birliklerine, modellere ve projelere imza atabilmesini sağlamak hedefiyle, 30 lider kurumun bir araya gelmesiyle kurulan Etki Yatırımı Danışma Kurulu (EYDK), iletişim çalışmalarını 360 derece iletişim hizmetleri sunan “purpose” ajansı Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

Türkiye'yi etki yatırımı alanında dünya sahnesine taşımak için bir araya gelen 30 lider kurum tarafından kurulan Etki Yatırımı Danışma Kurulu (EYDK), iletişim çalışmaları için Marjinal Porter Novelli ile anlaştı.
 
Sürdürülebilir kalkınmanın stratejik önem taşıdığı küresel ekonomide, finansal kârlılığın yanı sıra pozitif ve ölçümlenebilir sosyal ve çevresel etki yaratmaya odaklanan etki yatırımlarının önemi her geçen gün artıyor. Buradan yola çıkarak kurulan EYDK, etki yatırımını Türkiye'de ana akım yatırım modeli haline getirmek için çalışmalarına başlıyor. Kamu ve özel sektörün önemli oyuncularını bir araya getirirken, kâr amacı gütmeyen paydaşlarının da desteğiyle büyüyen EYDK; Türkiye'nin girişimci ruhundan, jeopolitik, sosyal ve ekonomik gücünden faydalanıyor.
 
Etki Yatırımı Danışma Kurulu Üyeleri
T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, T.C. Dışişleri Bakanlığı, T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, TOBB, TÜBİTAK, Bilişim Vadisi, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği, Uluslararası Yatırımcılar Derneği, Türkiye Katılım Bankaları Birliği, Limak Şirketler Grubu, Kale Grubu, Kızılay Portföy, Garanti BBVA, TSKB, İş Girişim, Yapı Kredi Yatırım, Ak Portföy, Türkven, idacapital, Bahçeşehir Üniversitesi, TED Üniversitesi, 500 Startups, Impact Hub İstanbul ve Etkiyap. EYDK İstişare Komitesi: UNDP Türkiye, UNDP IICPSD ve EBRD Türkiye.

YORUMLAR
  Instagram fenomeni Türk kadın pilotlar
Instagram fenomeni Türk kadın pilotlar