A24.com.tr » politika » Evren Dinçer kimdir - ne iş yapıyor - Aksaray Belediye Başkan adayı Evren Dinçer kaç yaşında?

Evren Dinçer kimdir - ne iş yapıyor - Aksaray Belediye Başkan adayı Evren Dinçer kaç yaşında?

Evren Dinçer kimdir - ne iş yapıyor - Aksaray Belediye Başkan adayı Evren Dinçer kaç yaşında?

Yerel seçimler yaklaşırken AK Parti'de adaylar açıklanmaya devam ediyor. Erdoğan, son olarak Aksaray için belediye başkan adayı olarak Evren Dinçer'i gösterdi. Evren Dinçer kimdir?

  Ak Parti Belediye Başkan adaylarını açıklarken son oalrak 14 ilin daha belediye başkan adayı belli oldu

Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Kim Oldu? Belli Oldu Mu sorularının cevabı haberimizde.. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy Yaptığı açıklamada ise;AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer olmuştur. Partimize, şehrimize hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

EVREN DİNÇER KİMDİR?
Evren Dinçer 1981 Aksaray doğumlu. İlk,orta ve lise eğitimini Aksaray'da tamamlayan Evren Dinçer Lisans Eğitimini Aksaray Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde,Yüksek Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü , insan kaynakları yönetimi üzerine tamamladı.Enver Dinçer,Doktora Eğitimine Ankara Üniversitesi , İnsan kaynakları Yönetimi bölümünde devam ediyor.Evren Dinçer,10 şubat 2017 tarihinde yayımlanan atama kararnamesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Daire Başkanlığı görevine atandı. Aksaray'ın yerlilerinden olup,Aksaray Belediyesi'nden emekli Mustafa Dinçer'in çocuğu olan Evren Dinçer 8 Temmuz 2018 tarihinde Aksaray'da yapılan düğün merasiminde Merve Anamur ile dünya evine girdi.Ak Parti Aksaray İlçe Adayları Belli Oldu mu?Alfabetik sıraya göre Aksaray ilçeleri listesi. Aksaray ilinde toplam 8 ilçe bulunmaktadır.AğaçörenEskilGülağaçGüzelyurtMerkezOrtaköySarıyahşiSultanhanı

YORUMLAR
  Hande Ataizi ve eşi hakkında Duymayan Kalmasın'da paylaşılan şok haber!
Hande Ataizi ve eşi hakkında Duymayan Kalmasın'da paylaşılan şok haber!