A24.com.tr » dizi haber » Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 108. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | Yeni sezon ne zaman başlayacak | Sezon finali konusu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 108. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | Yeni sezon ne zaman başlayacak | Sezon finali konusu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 108. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | Yeni sezon ne zaman başlayacak | Sezon finali konusu

Star Ekranlarının ilgi ile izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 107. Bölüm ile sezon finali yaptı peki dizi devam edecek mi 108. Bölüm ne zaman yayınlanacak ?

Star ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden EDHO sezon finali yaparken yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu en çok aranan konular arasına hemen girdi. Peki efsane dizinin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükmdar Olmaz dizisi çizgisini bozmadan bir sezonu daha kapattı. Her ne kadar Eşkıya dizisi çizgisini bozmasa da son dönemde izleyicisini çok bozdu ve büyük reyting kayıpları yaşadı. Eşkıya dizisi ilk sezonlarında hatta 3. sezonunda da 9 ve türevi reytingler almıştı. En kötü 8 reyting ile kapatmış ve üzülmüştü ancak son dönemlere bakıldığında Eşkıya dizisinin sadece 5 reyting aldığı buna bile sevildiği görülmekte.

Bu durum Eşkıya dizisinin geleceğinin hiç de parlak olmadığının en önemli kanıtı denebilir. Zira dizi neredeyse %40 izleyici kaybetmiş. Bu kayba rağmen Atv Eşkıya dizisinin 4. sezonuna onayı verdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 107.Bölümüyle 12 Haziran 2018 Salı günü sezon finali yaparak kısa süreliğini izleyicisinden müsaade isteyecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 108. bölümü ile 2018-2019 yeni sezonunda kaldığı yerden yayınlanmaya devam edecek.

Fark Film’den Raci Şaşmaz’ın senarist olarak yer aldığı Edho dizisinde yeni sezonda bir çok oyuncu kadroya dahil olurken bir çok isimde senaryo gereği kadrodan ayrılmak zorunda kalacak; ancak biz buradan hatırlatalım Raci Şaşmaz sadece EDHO’nun oyuncu kadrosunu değiştirerek eski reytingleri yakalayamaz. Raci Şaşmaz’ın önce beynini sonrada hikayeyi değiştirmesi lazım. İzleyiciler dönüp dolaşıp aynı şeyi anlatan EDHO dizisinden sıkıldı.

Düşman değişiyor ölüyor yerine yeni bir düşmen izleyici bunun dışında Eşkıya dizisinden farklı bir şeyler bekliyor; biraz heyecan biraz farklı aksiyon arıyor. Eğer Eşkıya dizisi eski çizgisinde devam ederse benim tahminim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için 2018 2019 yeni sezonu felaket olur bence finali de 2018 2019 yeni sezonun sonu gelmeden gerçekleşir.

Eşkıya Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?
Eşkıya dizisi yeni sezon başlama tarihi kesin olarak şuanda belli olmasa da Eşkıya dizisinin geçen sezon başlama tarihine bakarak dizinin yeni sezon başlama tarihini yordayabiliriz; Eşkıya dizisi 3. sezona 19 eylül 2017 salı günü başladı. Yani Eylül’ün 3. haftası Eşkıya dizisi sezona başlıyor. Bu durumda eğer çok önemli bir değişiklik olmazsa Eşkıya dizisi 18 eylül 2018 salı günü 108. bölümü ile Atv ekranlarında olacaktır.

Eşkıya 108. bölüm kesin yayın tarihi açıklandığında sizlere net bilgi vereceğiz ancak Eşkıya dizisi çok maliyetli bir dizi olduğu için 2. sezonunda yeterli ücreti alamayınca sezona başlamamıştı. Umarım reklam anlaşmaları tamamlanmıştır ve Eşkıya dizisi yapımcısına para erkenden ödenir ve biz de gecikme olmadan Eşkıya dizisini yeni sezonda yayınlanacak 108. bölümü zamanında izleyebiliriz.

Eşkıya Sezon Finali fragmanı 107. Bölüm
Fragman şuanda yayınlanmadı

 

YORUMLAR
  Orta Doğu’nun en güçlü orduları listesi yayınlandı
Orta Doğu’nun en güçlü orduları listesi yayınlandı