A24.com.tr » medya » Eşkıya 109. bölüm fragmanı - ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni son bölüm

Eşkıya 109. bölüm fragmanı - ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni son bölüm

Eşkıya 109. bölüm fragmanı - ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni son bölüm

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu akşam ekrana gelen 108. bölümü heyecan dolu anlar yaşattı. Peki yeni bölümde neler olacak? 109. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Salı akşamlarının büyük ilgi gören dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 25 Eylül akşamı 108. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Dizide yaşanan gelişmeler, ekran başındakileri soluksuz bıraktı. Dizinin 109. yeni bölümünde neler olacağı da merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV ekranlarına yeni sezon yayınına start verdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 108. son bölümde; Hızır artık tek adamdır. Ünal Avrupalı ve Amerikalı bazı isimlerle bir toplantı ayarlar. Toplantıda gerilim had safhadadır. Alparslan babasının eski bir arkadaşından bu toplantıda öldürüleceklerini öğrenir ama amcası Hızır’a söyleyemez. Yeni karakterler Boran ve Tufan da toplantıya dahil olmuştur.

SON BÖLÜM ÖZETİ

Hızır başdanışmanı olan Ünal’la Kıbrıs’ta buluşur. Bir toplantı olacaktır. Bu toplantıya Amerikalıların da dahil olacağını öğrenen Hızır’ın kafasında soru işaretleri vardır. Yeğeni Alparslan akşamki toplantıda öldürüleceklerini öğrenir. Bunu Amerikalılar yapacaktır. Bunu ona söyleyen babasının eski bir arkadaşıdır ama kimliğini açıklamaz. Sadece bizler fedaiyiz der ve Alparslan’dan da fedai olmasını ister. Alparslan’ın kafası karışmıştır.

Toplantı kumarhanede yapılır. Ünal Hızır’a toplantıya katılan Amerikalı George’u tanıştırır. Alparslan ortalıklarda yoktur. Hızır toplantıya katılanlardan herhangi bir olumsuzluk durumunda hiçbir şey yapılmaması talimatını verir.

Yeni Karakterler Masada

Toplantıya katılanlardan biri Boran bir diğeri de Tufan’dır. Tipi ve Tufan arasında gerilim devam ediyor. Gerginliğin sebebi 20 yıl öncesinin meselesidir. Tipi Hızır’dan ikisinden birini seçmesini ister. Hızır ikisini de seçer. Boran ortağı İlyas’ı illegal bir işe ortak etmeye çalışır. İş sahte dolar basmaktır. Toplantı başlamadan hemen önce Alparslan gelir amcasıyla konuşmak ister. Herkes toplantıya girince bu girişimi sonuçsuz kalır. Hızır toplantıya katılan herkese som altından birer hediye verir.

EŞKIYA 109. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

YORUMLAR
  Unutkanlıkla baş etmenin 10 altın kuralı
Unutkanlıkla baş etmenin 10 altın kuralı