A24.com.tr » medya » Erkenci Kuş 36. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 35. Bölümde neler yaşandı | Sansürsüz tüm bölümler izle

Erkenci Kuş 36. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 35. Bölümde neler yaşandı | Sansürsüz tüm bölümler izle

Erkenci Kuş 36. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 35. Bölümde neler yaşandı | Sansürsüz tüm bölümler izle

Can ve Sanem kar tatilinin ardından aşklarına kaldıkları yerden devam ediyor.Artık ailelerini tanıştırarak ilişkilerine boyut atlamak isteyen ikili yemek organize ediyor.

 Erkenci Kuş 35.bölüm izlemek için araştırma yapılmaya başlandı.Can ve Sanem'in romantik kar tatili sonrası aşklarına yeni boyut kazandırmak için harekete geçiyorlar.Hüma ve Menkıbe'nin kavgası sonrasında yemek masasında ortalık karışıyor.Hüma, Sanem'in ailesin görgüsüz diyor ve Menkıbe çıldırıyor.Sanem'in annesi artık bu evliliğin olmayacağını ve onlarla dünür olmanın imkansız olduğunu söylüyor.Sanem annesini söylediklerinden vazgeçirmeye çalışsada başarılı olamaz.Diziyi internet üzerinden izlemek isteyenler youtube ve puhu tv üzerinden yeni bölümü izleyebilecek. İşte Erkenci Kuş 35.bölüm izle! Tanışma yemeğinde kavga çıkıyor! Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

 

 

 

ERKENCİ KUŞ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş'ta yeni bölümde ortalık karışıyor.Can yurtdışına gitmekten vazgeçerken Polen onu ikna etmeye çalışıyor.Yiğit ile Polen arasında yaşanan konuşmayı duyan Sanem dağ evine Can'ın yanına koşuyor.Romantik tatilin ardından mutlu bir şekilde ailelerinin yanına dönen ikili ailelerini tanıştırırak evliliğe adım atmak istiyor.Hesaba katmadıkları şey ise Hüma ile Menkıbe'nin zıt karakterler olması.

ERKENCİ KUŞ 35.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Sanem ailesini alarak yemeğe gidiyor.Ancak restorantın pahalı bir yer olması ailesini şaşkınlığa uğratıyor.Menkıbe ile Hüma arasında çıkan görgüsüz kavgası sonrasında yemekte ortalık karışıyor.Menkıbe, Sanem'e artık o aileyle dünür olmanın imkansız olduğunu söylüyor. Şaşkınlığa uğrayan Can ve Sanem olanları yeniden düzeltmek için birlikte plan yapıyorlar. Emre,Leyla'yı onu sevdiğine ve Osman'dan ayrılıp onunla birlikte olması için ikna etmeye çalışıyor.Polen ile Yiğit planlarına yenisini eklerken,Polen'in babasının ortaya çıkması ortalığı karıştırıyor.

Can ve Sanem'in yakınlaşmasını kabul edemeyen Polen ile Hüma ilişkiyi bozmak için yeni planlarını devreye sokuyor.Ancak beklemedikleri sürprizler onları büyük şaşkınlığa uğratacak. Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman'ın paylaştığı dizinin 35. bölümünde yaşanacak gelişmeler televizyonları karşında bulunan izleyicilere eğlence dolu dakikalar yaşatacak.

 

YORUMLAR
  Dünyadan birbirinden ilginç yılbaşı gelenekleri (Yeni yıla farklı ritüellerle giren ülkeler)
Dünyadan birbirinden ilginç yılbaşı gelenekleri (Yeni yıla farklı ritüellerle giren ülkeler)