A24.com.tr » politika » Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya mitinginde vatandaşlara seslendi.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları...

''120 bin kişiyle İzmir'de mitingimizi yaptık. 31 Mart'ta İzmirin'in istismar siyasetini sandığa gömüp inşallah yeni bir başlangıç yapacağına inanıyorum.''

HERKESİN HAYAT TARZINA KEFİLİZ

''Antalya böyle dik durdukça hiç bir Haçlı bozuntusu aramıza giremez. Öyle seslenin ki Bizans heveslilerinin akılları başlarına gelsin. Biz sadece Allah'ın huzurunda, rükuda ve secdede eğiliriz. Başka hiçbir yerde değil.17 yıldır vatanımıza olan minnet borcumuzu, milletimize olan vefa borcumuzu ödemek istiyoruz. Biz muhalefet gibi söz değil hizmet üretiyoruz, eser üretiyoruz. Biz herkesin kıyafetine, inancına, hayat tarzına kefiliz.''

CHP ne demektir. Çöp, çukur, kötü yapılaşma her şey var. 82 milyonun Cumhurbaşkanıyım, kimse için ayrımcılık yapmadık. Seçim dönemlerinde neyi vaat ettiksek, Allah'ın izniyle onları sunduk. CHP, Sosyal devlet kavramının içini boşaltırken biz en güzel şekilde tatbik ettik. Lafla güzellik olmaz dedik. Her şehrimize güzelliklerle damga vurduk.

ANTALYA'NIN EN BÜYÜK MİLLET BAHÇESİNİ YAPIYORUZ

Yeni bir Millet Bahçesi yapıyoruz. Antalya'nın en büyük Millet Bahçesi olacak. Sağlık alanında yeni bir devrime imza atıyoruz. TOKİ vasıtasıyla 4432 konut projesini hayata geçirdik. Kepez'in mülkiyet meselesini biz hallettik. Kepezli kardeşlerimin özlemle beklediği tapularına kavuşturuyoruz.

"ANTALYA BİZİM VİTRİN, MARKA ŞEHİRLERİMİZDEN BİRİDİR"
Ulaştırmada bölünmüş yol uzunluğunu 640 kilometreye çıkarttık. Antalya-Alanya-Gazipaşa yolunda da 2 seneye kadar hizmete sunuyoruz. Antalya'yı İstanbul'a Manisa'ya bağlayacak hızlı tren porojes için etüd çalışmaları sürüyor. Antalya'da hava trafiğinde çok ciddi artış yaşandı. Antalya bizim vitrin, marka şehirlerimizden biridir. Antalya'daki yatırımcılarımızı destekleyerek ilave istihdam oluşturduk. Antalya'daki yatırımcılarımıza 27 katrilyon liralık destek verdik. Antalya sadece turzmin değil tarımında vitrini. Hortum felaketinden etkilenen çifçilerin yaralarını sarıyoruz.

HORTUM FELAKETİ İÇİN 20 MİLYON LİRA YARDIM

Hortum felaketinden etkilenen vatandaşlarımız için 20 milyon lirayı Cuma günü şehrimize gönderdik. Valiliğimiz zarar durumuna göre bu yardımı vatandaşlarımıza ulaştıracak.

YAZIKLAR OLSUN SANA

Yeni Zelanda'da yaşadığımız bu olay karşısında oradaki bir siyasetçi müsveddesi bir şeyler söyledi. Terörü İslam'a fatura etti. Şimdi bunu ekranda izlemenizi istiyorum. Ama Türkiye'den de birileri aynısını yaptı. Onu da görmemiz lazım. Şimdi bu ırkçı senatör aynı şeyi söylüyor, Bay Kemal de aynı şeyi söylüyor. Ne diyor Bay Kemal? 'İslam dünyasından kaynaklanan terör diyor' Yazıklar olsun sana. Yüzde 99'u Müslüman olan bu ülkede siyaset yapacaksın ve terörün İslam dünyasından kaynaklandığını söyleyeceksin. Senin haddine mi ya? Sen ne densiz bir insansın ya? Senin o Avusturalyalı senatörden ne farkın var ya! Ah benim CHP'ye gönül veren kardeşlerim. Yani bu adama 31 Mart'ta hâlâ haddini bildirmeyecek miyiz? Buna bir Osmanlı tokadı atmayacak mıyız sandıkta? 14 gün çok çalışmamız lazım. Bunun o koltuktan kalkması lazım. Ama kalkamaz. Bu yapıştı kaldı. Biz şimdi burada CHP'li kardeşlerimizi de kurtaralım. Öyle mi? Yoksa bu gitmez ha! Bunca zamandır seçim yapıyoruz her seçimi kaybetti ama koltuğu kaybetmedi. Öyleyse gereken dersi vermemiz lazım.

YORUMLAR
  Altın Küre adayları belli oldu (2018 Golden Globes'a The Shape of Water damgası)
Altın Küre adayları belli oldu (2018 Golden Globes'a The Shape of Water damgası)