A24.com.tr » yaşam » Ejderha dondurması nedir nasıl yapılır | Ejderha nefesi nedir fiyatı ne kadar?

Ejderha dondurması nedir nasıl yapılır | Ejderha nefesi nedir fiyatı ne kadar?

Ejderha dondurması nedir nasıl yapılır | Ejderha nefesi nedir fiyatı ne kadar?

Son dönemde hızla yayılan ejderha nefesi dondurması merak konusu oldu. Peki ejderha dondurması nedir? Ejderha nefesi dondurması nasıl yapılır? İşte ayrıntılı bilgiler...

Ejderha nefesi dondurması nasıl yapılır? Ejderha nefesi nedir? Ejderha dondurması nedir? Ejderha nefesi fiyatı ne kadar? 

EJDERHA NEFESİ NEDİR?

2016 yılında Amerika'dan Türkiye’ye getirmiş olduğumuz Dragon Breath adlı markayı ve ürünlerini Ejderha Nefesi olarak sizlerin damak tadına ve kültürüne uygun hale getirdik.

Ürünler genel olarak soluduğumuz havada yüzde 78 oranında bulunan azot yardımıyla iki aşamada yapılır. Yurtdışında dragon breath diye bilinen dilimize çevirisi Ejderha Nefesi olan ve markaya ismini veren ürünün ülkemizde eşi ve benzeri yoktur.

Sıvı azot yardımıyla hazırlanan ürün her aşamasında alıcıya görsel bir şölen sunarak cezbediyor. Tüketilmesi sonucu ağızdan çıkan duman, görsel yönünün dışında tüketilen ürünün lezzeti ve sıradışılığı ilgi çeken ikinci kısımdır.

Ağızda bıraktığı hoş tadın yanında serinlik hissi ve anlık da olsa bir ejderha kimliği kazandıran ürünümüz amiyane bir tabir ile tarif edilmez yaşanılır. :)

Afiyet olsun keyifle....

AZOT SAĞLIĞA ZARARLI MI?

Sloganı 'Eğlenceli Serinlik' olan markamız ürünlerini hazırlarken soluduğumuz havada %78 oranında bulunan azottan faydalanıyor. Sıvı azot tıpta ve bir çok ünlü mutfak şefi tarafından günümüzde zaten kullanıldığından sağlığa hiçbir zararının bulunmadığı bilimsel bir gerçektir. Alışılagelmişin dışında olan ürünümüzün tüm sağlık ve üretim belgeleri mevcut olup, konsepti doğal ve katkısız ürünlerdir.

YORUMLAR
  12 Eylül darbesinde 37. Yıl!
12 Eylül darbesinde 37. Yıl!