A24.com.tr » ajanda » Edho 147 bölüm tekrarı | EDHO son bölüm atv full

Edho 147 bölüm tekrarı | EDHO son bölüm atv full

Edho 147 bölüm tekrarı | EDHO son bölüm atv full

Atv'nin reyting rekorları kıran dizisi EDHO, bu hafta 147. bölümle ekrana geldi. Hızır ile Altan arasında ölümcül pazarlığın yaşandığı EDHO'nun son bölüm tekrarı haberimizde...

Atv'de başrollerini Oktay Kaynarca ile Naz Elmas'ın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 12 Kasım Salı akşamı 147. bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizisinin son bölümünde yaşananlar izleyicileri ekrana kilitledi. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da merak edildi. EDHO son bölüm tekrarını haberimizdeki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜM ÖZETİ

Altan, Hızır Ali'nin elinde olmasının verdiği güvenle karşına çıkabildiği Hızır'dan, oğlunun canına karşılık içinde çok önemli bilgilerin olduğu bilgisayarı ister. Böyle bir tehdidin karşısında uzlaşma yoluna gitmek zorunda kalan Hızır, bilgisayarı vermeye razı olsa da Tipi'nin beklenmedik çıkışı Hızır Ali'nin hayatını tehlikeye atacaktır. Oğlunun canını kurtarmak için Altan ile anlaşmak zorunda olan bir diğer isim de Tufan'dır. Aynı oyunu Sınırsızlar'la birlikte, bu kez silahların saklandığı depoyu öğrenmek için kuran Altan, ne kadar ciddi olduğunu Tufan'ın gözleri önünde yeğeni Kemal'i öldürerek kanıtlayacaktır.

Altan yaptığı eylemlerle Çakırbeyli'lerin sabrını sınarken, Melike Meftun da yeğenleriyle planlar yapmaya devam eder. Ablasının oyunlarından sıkılan Feyyaz ise Meftun ailesinin kontrolünün kendisinde olduğunu bu kez sert bir dille gösterecektir.

EDHO 148. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

EDHO 147. YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR
  Acun Ilıcalı ünlü isimleri ringe çıkartmaya hazırlanıyor! İşte ringde boy gösterecek ünlüler.
Acun Ilıcalı ünlü isimleri ringe çıkartmaya hazırlanıyor! İşte ringde boy gösterecek ünlüler.