A24.com.tr » dizi haber » Dwayne Johnson kimdir? Herkül'ü kim oynuyor?

Dwayne Johnson kimdir? Herkül'ü kim oynuyor?

Dwayne Johnson kimdir? Herkül'ü kim oynuyor?

2014 yılında gösterime giren ve televizyonda yayınlanmasıyla Herkül Özgürlük Savaşçısı filmi ve başrol oyuncusu en çok arananlar arasına girdi. Dwayne Johnson kimdir? Herkül'ü kim oynuyor?

2 Mayıs 1972 tarihinde Kaliforniya'da doğan Dwayne Johnson'ın annesi Ata Johnson, babası Rocky Johnson'dur. Güreşteki lakabı "The Rock" olan Dwayne Johnson Lise yıllarında da Miami'de Amerikan Futbolu ile ilgilendi. 1991 yılında Miami Hurricane'in as takımında savunma oyuncusu olarak oynadı. Miami Üniversitesi'nin Psikoloji bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra güreş kariyerinde önemli yerlere geldi. Toplamda 16 kez şampiyon olan Dwayne Johnson 2002 yılından sonra film çekimleri için güreş arenasını yavaş yavaş terk etti.

2004 yılında WWE ile kontratının bittiğini duyurdu ve film kariyerine ağırlık verdi. Akrep Kral (2002) ile yakaladığı çıkışı, Kıyamet Öyküleri, Sihirli Dağ gibi sürdüren Johnson Hızlı ve Öfkeli 5'te Vin Diesel ve Paul Walker ile başrolleri paylaştı. G.I. Joe: Misilleme, Muhbir ve Zor Kazanç ve Herkül: Özgürlük Savasçısı, San Andreas Fayı filmlerinde karşımıza çıkan Dwayne Johnson Hızlı ve Öfkeli serisinin de çekirdek kadrosuna yerleşti. 

YORUMLAR
  Ripple nedir, nasıl alınır? (Ripple hakkında bilmeniz gereken her şey)
Ripple nedir, nasıl alınır? (Ripple hakkında bilmeniz gereken her şey)