A24.com.tr » medya » Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak 5.sezon yayınlandı mı yeni bölüm izle

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak 5.sezon yayınlandı mı yeni bölüm izle

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak 5.sezon yayınlandı mı yeni bölüm izle

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul hayranlarını yine üzdü. Merakla beklenen dizi gelecek hafta da ekranlarda olmayacak. Peki Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak 5.sezon yayınlandı mı

Ekranların reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu hayranlar tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Diriliş Ertuğrul 24 Ekim Çarşamba akşamı da başlamıyor. Yeni sezon tarihi için ise yapım şirketinden açıklama gelmedi.

YAYIN AKIŞINDA BAŞKA BİR YAPIM YER ALDI

Diriliş Ertuğrul'un büyük sürpriz ve yeni oyuncularla ekrana gelecek olan 5'inci sezonunu merak eden hayranları bir süre daha beklemek zorunda. Diriliş Ertuğrul'un haftaya çarşamba yayınlanacağını umanlar yine bir hüsranla karşılaştı. Diriliş Ertuğrul dizisi gelecek hafta da ekrana gelmeyecek. TRT 1'in gelecek haftaki yayın akışında çarşamba günü "Mehmetçik Kutlu Zafer" yer aldı.

KADROSUNA YILDIZ İSİMLER DAHİL OLDU

KadrosunaHande Soral, Kimya Gökçe Aytaç, Ünal Silver gibi bir çok yıldız ismi dahil eden dizinin yeni bölümlerinin ise Kasım ayının ilk haftasında yayınlanmaya başlayacağı tahmin ediliyor. Yeni sezonda hikayenin tamamen değişeceği ve zaman atlaması yaşanacak olan Diriliş Ertuğrul'da, Ertuğrul Bey yaşlanmış olarak ekrana gelecek. Platosu tamamen yenilenen Diriliş Ertuğrul yeni sezonda, son yaşananlardan 15 yıl sonrası anlatılacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5. SEZONDA NELER OLACAK?

Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonu merakla beklenirken TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan'dan diziye ilişkin ipuçları geldi. İşte Kurtuluş Zeydan'ın Vatan gazetesine yaptığı açıklamalardan satırbaşları: Dizinin isminin Diriliş Osman Gazi değil bu sene de Diriliş Ertuğrul olacağını söyleyen Zeydan, ''Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt'e yerleşiyor'' dedi.

YORUMLAR
  Sekizinci kıta'ya dair yeni bulgular ortaya çıktı...
Sekizinci kıta'ya dair yeni bulgular ortaya çıktı...