A24.com.tr » magazin » Didem Soydan'ın sevgilisi Ozan Kıymaç kimdir nereli kaç yaşında?

Didem Soydan'ın sevgilisi Ozan Kıymaç kimdir nereli kaç yaşında?

Didem Soydan'ın sevgilisi Ozan Kıymaç kimdir nereli kaç yaşında?

Ünlü manken Didem Soydan'ın öpüşürken çekilmiş fotoğrafını sosyal medyadan paylaştığı yeni sevgilisi Ozan Kıymaç kimdir ne iş yapıyor kaç yaşında?

Sosyal medyanın fenomen isimlerinden manken Didem Soydan'ın dudak dudağa fotoğrafını paylaştığı yeni sevgilisi Ozan Kıymaç kimdir nereli kaç yaşında ne iş yapıyor? İşte merak edilen soruların yanıtıları...

Instagram'da her yaptığı olay olan Didem Soydan'ın yeni sevgilisi belli oldu. Didem Soydan, Ozan Kıymaç'la yaşadığı aşkı duyurmak için öpüştüğü fotoğrafları yayınlandı. Yine ilginç bir duyuru Didem Soydan'dan geldi. Her yaptığıyla büyük ses getiren Soydan, yeni aşkını da dudak dudağa öpüşerek duyurması sosyal medyayı salladı.

Peki Didem Soydan'ın yeni sevgilisi kim? Ozan Kıymaç nereli, kaç yaşında ne iş yapıyor merak ediliyor. İşte Soydan'ın sevgilisi hakkında araştırdıklarımız.

OZAN KIYMAÇ KİMDİR?

Bir dönem çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyor haberleri yayılan Soydan, uzun süre boş olan aşk hayatını doldurdu. Arda Turan, Can Bonomo Erdi Turan aşkları sonrası 1 yıl aşk hayatına ara veren Soydan'ın yeni aşkı belli oldu. Ozan Kıymaç Didem Soydan ne kadardır aşk yaşıyor bilinmez oldukça samimi pozlar geldi.

Etiler'de fotoğraf stüdyosu olan Ozan Kıymaç, Didem Soydan yine fotoğrafçı sevgili buldu. İstanbul'da doğup bübüyen Kıymaç, moda reklamçısı olarak kendini tanıtıyor. Kendini övmeyi çok seviyor.  

YORUMLAR
  Sansa Stark'tan (Sophie Turner) Game of Thrones'un 8. final sezonu hakkında ipucu
Sansa Stark'tan (Sophie Turner) Game of Thrones'un 8. final sezonu hakkında ipucu