A24.com.tr » magazin » Deniz Seki yeniden yargılanmak istiyor

Deniz Seki yeniden yargılanmak istiyor

Deniz Seki yeniden yargılanmak istiyor

Uyuşturucu madde kullanmak ve ticaretini yapmak suçlarından bir süre cezaevinde kalan sanatçı Deniz Seki, kumpasa kurban gittiğini belirterek yeniden yargılanmak istediğini söyledi.

Ünlüler dünyasını şoke eden olayda, şarkıcı ve söz yazarı Deniz Seki uyuşturucu bulundurma ve ticaretini yapma suçundan 220 gün cezaevinde kalmış ve 5 ay önce tahliye olmuştu. Cezaevi tecrübesinin ardından hayatında yeni bir sayfa açmak isteyen Deniz Seki, kumpasa kurban gittiğini belirterek yeniden yargılanmak istediğini söyledi.

Günah keçisi seçildiğini düşünen Deniz Seki, "Yeniden yargılanıp kumpas mağdurlarından sayılarak itibarımı geri alacağım günü bekliyorum" diyor. Beş aydır dışarıdaki hayata alışmaya çalışan Deniz Seki , HT Masa ekibiyle buluştu. Yeniden yargılanma isteğinden Faruk Salman’la ayrılık nedenine, sabıkalı kadınlarla ilgili projelerinden hayatındaki pişmanlıklara kadar birçok konuda ilk kez konuştu.

Beni yargılayanların çoğu ya kaçak ya hapiste. Yeniden yargılanma için talepte bulundum. Bir gün kumpas mağdurlarından sayılacağım. İtibarımı kurtaracağım. Bunun için sonuna kadar savaşacağım.

'Benim kuru bir şöhretim varmış'

Günah keçisi seçildiğimi, çok yalnız bir kadın olduğumu düşünüyorum. Kuru bir şöhretim varmış. Herkesin faydalandığı adımın bana faydası yokmuş. Allah'a inancım sayesinde atlatmaya çalıştım.

2018'DE YEP YENİ DENİZ SEKİ

Yaptığım işte görsellik çok önemli. Bünyem kilo almaya çok müsait. İstediğimi giyebilmek istiyorum. Korkuyorum ama mide bypass ameliyatı olacağım. Yılbaşına fıstık gibi gireceğim.

'Faruk'la ilişkimiz evlilikle taçlanmalıydı'

Faruk’la birbirimizin kıymetlisiyiz. Yarın ne olacağı belli olmaz. O benim çocukluk aşkım. Şu an içimizi dinliyoruz. Bu ilişki evlilikle taçlanmalıydı. Oğlu ne kadar rest çekse de zor bir baba faktörü var ortada.

YENİDEN YARGILANMAK İSTİYORUM…

'Sabıkalı kadınların yolunu açmak istiyorum…”

Yılbaşında 3.5 yılını geçirdiği cezaevinde moral konseri vermek istediğini açıklayan Seki, "Sabıkalı insanlar çalışamıyorlar. Bir gün bu konuda bir sosyal sorumluluk projesi yapmak, kadınların, özellikle de sabıkalı kadınların yolunu açmak istiyorum. Onlara iş imkânı sağlamak istiyorum" diyor.

Kahkahaların ve gözyaşlarının1 birbirine karıştığı sohbette, Seki hapishane sonrası 5 ayını anlattı… Deniz Seki , cezaevinde geçen 3.5 yıl mahkûmiyetin ardından haziranda özgürlüğüne kavuşmuştu. Geçen 5 aylık sürede ertelediği hayatını düzene sokmaya çalışıyor. Evlilik hazırlığı yaptığı 'çocukluk aşkı' Faruk Salman'la ayrıldı. Kilolarından kurtulamadı, ameliyata hazırlanıyor. Henüz kendi başına çıkıp bir yere gidemedi. Bir yandan kendini toparlamaya, bir yandan yeni albüm ve projelere çalışıyor. Pişmanlığı, 'keşke' si yok, kin gütmüyor. Ancak öfkeli, nihai amacı yeniden yargılanıp aklanmak... 

YORUMLAR
  Türk Milli Takımının İzlanda karşısında yaşadığı hezimetin ardından Art arda capsler sosyal medyaya düşmeye başladı
Türk Milli Takımının İzlanda karşısında yaşadığı hezimetin ardından Art arda capsler sosyal medyaya düşmeye başladı