A24.com.tr » magazin » Danla Bilic ile Aşkım Kapışmak mahkemelik oldu Danla Bilic kimdir Aşkım Kapışmak kimdir?

Danla Bilic ile Aşkım Kapışmak mahkemelik oldu Danla Bilic kimdir Aşkım Kapışmak kimdir?

Danla Bilic ile Aşkım Kapışmak mahkemelik oldu Danla Bilic kimdir Aşkım Kapışmak kimdir?

Ünlü yazar Aşkım Kapışmak ile YouTuber Danla Bilic, sosyal medyada birbirine girdi. Aşkım Kapışmak'ın "Kalçalarını görelim" ifadelerine Danla Bilic, "Şeref yoksunu" yanıtını verdi. Danla Bilic kimdir?

YouTube ünlüsü Danla Bilic ile yazar Aşkım Kapışmak mahkemelik oldu. Aşkım Kapışmak'ın kendisi için kullandığı "Kalçalarını görelim" ifadelerinden rahatsız olan Danla Bilic,  ünlü yazar hakkında 'şeref yoksunu, karaktersiz' ifadelerini kullandı.

Televizyon programlarında yaptığı konuşmalar ve yorumlarıyla dikkat çeken yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak ile Youtuber Danla Bilic birbirine girdi. İddialara göre Danla Bilic ismiyle tanınan Neslihan Damla Akdemir, bir süre önce Youtube'da Aşkım Kapışmak için 'şeref yoksunu, karaktersiz' ifadelerini kullandı. Bu sözler üzerine duyan Aşkım Kapışmak ise mahkemeye gitti.

'Kalçalarını görelim' demişti

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre kendisine hakaret ettiğini söylediği Danla Bilic'i şikayet etti. İstanbul Aile Mahkemesi'ne korunma talepli dava dilekçesi verdi. Geçtiğimiz aylar ise Neslihan Damla Akdemir hakkında kişilik analizi yapan Aşkım Kapışmak, ünlü Youtuber'a 'kalçalarını görelim' demişti. Akdemir'in de bir süre önce mide küçültme ameliyatı olduğu iddia edilmişti. Öte yandan Danla Bilic'in Youtube'dan aylık 250 bin TL kazandığı iddia edildi. 

DANLA BİLİC KİMDİR?

Danla Bilic, 5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde 2. sınıfta devam etmektedir. Asıl adı Neslihan Damla Akdemir’dir.

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube’da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile bir çok kitlenin sevgisini toplamıştır. Samimi ve doğal kişiliği sayesinde kısa bir süre içerisinde bir milyon takipçiye sahip oldu.


Paylaşmış olduğu videolara verdiği isimlerle de dikkatleri üzerine toplayan Bilic, kendi makyaj markasını oluşturarak internet üzerinden satışlara da başlamıştır.

AŞKIM KAPIŞMAK KİMDİR

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna girdi. Bölümünde mutlu olmadığını gören bir öğretmeni, onu profesyonel olarak insan ilişkileri ile ilgili çalışmalar yapmaya yönlendirdi. Marmara Üniversitesindeki eğitiminden sonra Amerikan Üniversitesi Newport'ta Davranış Bilimleri- Psikoloji lisansını tamamladı. Davranış Bilimleri okurken, zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklarla gönüllü çalışmaya başladı.Maltepe Cezaevinde çocuk ve gençlere motivasyon günleri düzenledi. Ayrıca İstanbulda birçok kişisel gelişim ve iletişim eğitimleri aldı. Mezun olduğu Marmara Üniversitesinde öğrencilere Etkili İletişim Becerileri dersleri verdi, bu sırada birçok üniversiteden de konuşmacı olarak davet aldı. Bu seminerlere devam ederken Final Dergisi Dersanelerinde sınava girecek öğrencilere dört yıl danışmanlık yaptı. İki yıl boyunca Beden Dili Uzmanlığı ve İletişim Becerileri eğitimi de alan Kapışmak, Türkiye genelinde seminerler vermeye başladı. starbucks, Wella, Head and Shoulders, Borusan, Quinn Group,Corio Group,Profilo Mehmet Tatlı gibi önemli firmalara iletişim seminerleri düzenledi. Turkmax'ta 2011-2012 sezonunda Buyrun Paylaşalım adlı programı haftaiçi her gün canlı olarak hazırladı ve sundu. 2012 Yaz sezonunda Star TV'de AyşeileAlişan programında her cuma İletişim ve İlişkiler bölümü hazırladı. Sahnede daha etkili olmak isteyen Aşkım Kapışmak, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde iletişim, beden dili, diksiyon, oyunculuk ve sahne sanatları dersleri alarak üniversitede edindiği bilgileri tek kişilik gösteri şeklinde sahneye koymaya başladı. Kadınlar Sağdan, Erkekler Soldan adlı kitabını 2011de çıkardıktan sonra kitapta yazanları stand up şeklinde sahnelemeye başladı. Son olarak Beni Benimle Aldatır mısın ve'Küçük Mutluluklar ' adlı kitabını okuyucuya sunan Aşkım Kapışmak, şu an üniversiteler, belediyeler, özel şirketlerde gösteri ve seminerler düzenliyor. Bununla birlikte bireysel ve kurumsal danışmanlık eğitimleri de veriyor.

Kitapları

Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan
Beni Benimle Aldatırmısın
Küçük Mutluluklar Kitabı
Hangi Anne Hangi Babasınız
 

YORUMLAR
  Rusya'da çekilmiş birbirinden enteresan kareler!
Rusya'da çekilmiş birbirinden enteresan kareler!