A24.com.tr » gündem » Cumhurbaşkanı'ndan 'maske' hatırlatması

Cumhurbaşkanı'ndan 'maske' hatırlatması

Cumhurbaşkanı'ndan 'maske' hatırlatması

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin MYK toplantısı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Koronavirüsle mücadele süreci ve muhalefete yönelik açıklamalarda bulunan Erdoğan CHP'ye yönelik, "Bize zarar vermek için ülkesine ve milletine zarar verebilecek bu faşist zihniyete meydanı bırakmayacağız" ifadelerini kullandı. AK Parti MYK toplantısı öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamalardan satır başları: 

Türkiye olarak dünya ile beraber ülkemizi de etkileyen koronavirüs salgınıyla mücadelemizi başarıyla sürdürüyoruz. Hasta sayısı, ölüm sayısı, tedavi gören hasta sayısı bakımından olumlu bir düzeyde ilerliyoruz. Türkiye sağlık altyapısı ve sosyal güvenlik gücü sayesinde pozitif ayrışma göstermiştir. Aldığımız tedbirleri her hafta kabine toplantımızda gözden geçiriyoruz.Geçtiğimiz hafta bu çerçevede ilk kararları almıştık. Kimi işletmelerin faaliyetine izin verilmesiyle ilgili uygulama dün başladı. 

DÜN YENİ KARARLAR ALDIK

Her ne kadar bazı yerlerde arzu etmediğimiz görüntülere rastlasak da genel kurallara uyulduğunu gördük. Dün yeni kararlar aldık.

4 GÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Önümüzdeki hafta sonunu takip eden 19 Mayıs tatilinde 16-19 Mayıs günlerinde 4 gün süreyle sokağa çıkma sınırlaması getirdik. Uzunca bir süre maske kullanımımız, temizlik, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmama ilkelerine uygun şekilde yaşamak mecburiyetindeyiz. Biz bu hastalığı bitirsek bile, dünyadan silinmedikçe sürekli teyakkuz halinde bulunmalıyız.

KARANLIK BİR ZİHNİYETLE KARŞI KARŞIYAYIZ 

Salgından, terörle mücadele ve ekonomik saldırılara kadar pek çok cephede mücadelemizi sürdürürken, muhalefetle de uğraşmak zorunda kalıyoruz. Her yola başvuran karanlık bir zihniyetle karşı karşıyayız. Bize zarar vermek için ülkesine ve milletine zarar verebilecek bu faşist zihniyete meydanı bırakmayacağız. Her iftirayı, her çarpıtmayı yanıtlamanın yanı sıra kendi vizyonumuzu, icraatımızı anlatarak bunları bir yere getirmeliyiz. Önümüzdeki tarihi fırsatı değerlendirme konusunda, sizlere çok önemli görevler düşüyor.

YORUMLAR
  Acun Ilıcalı ünlü isimleri ringe çıkartmaya hazırlanıyor! İşte ringde boy gösterecek ünlüler.
Acun Ilıcalı ünlü isimleri ringe çıkartmaya hazırlanıyor! İşte ringde boy gösterecek ünlüler.