A24.com.tr » dizi haber » Çukur bugün var mı? Çukur bugün neden yok? Çukur yayından kaldırıldı mı?

Çukur bugün var mı? Çukur bugün neden yok? Çukur yayından kaldırıldı mı?

Çukur bugün var mı? Çukur bugün neden yok? Çukur yayından kaldırıldı mı?

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'un bu akşam yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki Çukur bugün var mı? Çukur bugün neden yok? Çukur yayından kaldırıldı mı?

Başrollerini Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil'in paylaştığı Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur'un sevenleri dizinin yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağını merak etti. 72. bölümüyle ekranlara gelecek olan Çukur dizisinin yayın tarihi bir hafta ertelendi. Sevilen dizinin yayın tarihi önce 14 Ekim olarak belirlenmişti ancak kanal yönetimi Fransa-Türkiye milli maçı nedeniyle diziye bir haftalık ara verdi. Çukur'un 72.  bölümü 21 Ekim Pazartesi ekranlarda olacak.

ÇUKUR'UN 71. BÖLÜMÜ

Yamaç’ı Azer, Akın ve Timsah’ın saldırısından gizemli biri kurtarırken onun öldüğünü sanan Azer bu kez diğer Koçovalıları bitirmek için harekete geçecek. Hapisteki Koçovalıların bu saldırılar karşısında nasıl ayakta kalacağı merak konusuyken Vartolu’ya beklemediği bir yerden yardım gelecek. Aliço’nun geçmişindeki acılı anlar seyirciyi ekran başına kilitlerken Aliço, Yamaç’a ulaşmaya çalışacak. Yamaç’ın yaptığı beklenmedik ziyaretler, onu yine Çukur’un sokaklarına götürecek. Bu durum karşısında Akın’ın tepkisi ve Yamaç’ın atacağı hamleler soluksuz beklenecek. 

 

YORUMLAR
  Ünlü dansözün çocuk davasında şaşırtan gelişme! Oğlu, kocasından değilmiş!
Ünlü dansözün çocuk davasında şaşırtan gelişme! Oğlu, kocasından değilmiş!