A24.com.tr » medya » Çocuklar Duymasın 25. bölüm fragmanı yayınlandı - Haluk ile Meltem barışacak mı? - Kanal D yeni son bölüm

Çocuklar Duymasın 25. bölüm fragmanı yayınlandı - Haluk ile Meltem barışacak mı? - Kanal D yeni son bölüm

Çocuklar Duymasın 25. bölüm fragmanı yayınlandı - Haluk ile Meltem barışacak mı? - Kanal D yeni son bölüm

Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın, dün akşam 24. bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. Son bölümün ardından dizinin yeni bölüm fragmanı da geldi. Peki Haluk ile Meltem barışacak mı?

Televizyon ekranlarında üçüncü kez boy gösteren Çocuklar Duymasın dizisinde Haluk ile Meltem eski günlerine dönebilmek için büyük çaba sarf etseler de Tutku aralarındaki en büyük engeldir. Dizinin 25. bölümünde yaşanacaklar haberimizin ayrıntısında...

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜM GELİŞMELERİ

Herkes, Haluk’un boşanmak istememesi üzerine Meltem’in mutlu olacağını düşünürken, Meltem eve gelir eşyalarını toplar ve Haluk’u terk eder. Meltem, Tutku ve Haluk’un arasından çekilmek istemektedir. Haluk elinden gelen her şeyi yapar ama Meltem’i ikna edemez.

Uzun bir süre her yerde Meltem’i arayan Haluk, Meltem’in en ufacık bir izine rastlamaz. Bunun üzerine kendini eve kapatan Haluk, dostlarını endişelendirir. Meltem’in nerede olduğunu günler sonra bir tek Gönül öğrenir. Gönül, Meltem ile konuştuğunda hayatının şokunu yaşar. Tutku’nun Haluk’a aşık olduğunu öğrenen Gönül ne yapacaktır?

Tutku, Meltem’in yokluğunu fırsat bilip, Haluk’u elde etme yolunda en büyük hamlelerinden birini yapar. Tutku, Haluk’a Meltem’in başka bir ilişkisi olduğunu ve onunla yurt dışına gittiğini söyler. Artık hiçbir şey Haluk ve Meltem için eskisi gibi olmayacaktır.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 25. BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR
  Doğu Ekspresi ile 24 saat süren unutulmaz yolculuk
Doğu Ekspresi ile 24 saat süren unutulmaz yolculuk