A24.com.tr » teknoloji » CIO Summit'te 260 firmadan 370 yönetici bir araya geldi

CIO Summit'te 260 firmadan 370 yönetici bir araya geldi

CIO Summit'te 260 firmadan 370 yönetici bir araya geldi

Eclit katıldığı ve düzenlediği etkinliklerle sektörlerin IT'lerini yalınlaştırmanın yollarını gösteriyor.

IT'yi yalınlaştıran ve yüksek çevikliği ile müşterilerine en hızlı, güvenli ve kaliteli hizmeti sunan Eclit, katıldığı CIO Summit'te kurumlara sunduğu avantajları anlatırken, sağlık sektörünün IT yöneticileriyle düzenlediği roundtable toplantısında da sektörün IT gereksinimlerini ele aldı.
 
IT'nin karmaşasını yalınlaştıran uçtan uca çözümler sunan Eclit, katıldığı ve düzenlediği etkinliklerde Türkiye'deki küçükten büyüğe bütün şirketlerin IT ihtiyaçlarını yalınlaştırma felsefesiyle nasıl giderdiğini aktarıyor.
 
IT sektörünün pandemiden sonra ilk defa bir araya geldiği CIO Summit'te 260 firmadan 370 yönetici bir araya geldi. Eclit'in platinum sponsor olarak katıldığı etkinlikte Eclit Co-CEO'su Evren Ballı, büyük şirketlerin azalan kaynaklara rağmen rekabet avantajını nasıl koruyabileceğini ve KOBİ'lere nasıl teknolojide fırsat eşitliği sağlanabileceğini anlattı.
 
Future of Health temasıyla düzenlenen ve sağlık sektörünün önde gelen 7 IT yöneticisinin katıldığı roundtable toplantısında ise HPE ve Pusula Yazılım ile birlikte sağlık sektöründeki IT gereksinimleri tartışıldı.
 
Eclit Co-CEO'su Evren Ballı, konuyla ilgili şunları söylüyor: “Pandemi, her sektörde dijitalleşmenin önünü açtı ve şirketler hızla dijital dönüşüm için gaza bastı. Bu da haliyle yönetim kurullarındaki beklentiyi çok yükseltiyor. Öte yandan dijitalleşme ile fark yaratmadan önce rutin IT operasyonlarının işletimi gibi bir problemin çözülmesi gerekiyor. Bunun için ayrılması gereken zamandan inovasyona yeterli kaynak kalmayabiliyor. Bu yüzden eldeki kısıtlı kaynağı doğu yere yönlendirebilmek çok önemli. Platinum sponsoru olduğumuz CIO Summit'te de bu konuyu ele aldık. Bunun dışında dijitalleşme yolculuğunu hızlandıran en kritik sektörlerden biri de sağlık olduğu için sağlık ekosisteminde yer alan IT yöneticileriyle bir araya gelmek ve ihtiyaçları belirlemek, kelimenin tam anlamıyla hayati öneme sahip. Bu yüzden HPE ve Pusula Yazılım ile birlikte organize ettiğimiz roundtable toplantımızda 7 IT yöneticisiyle birlikte sektörün gereksinimlerini ve nasıl çözülebileceğini detaylıca tartıştık.”

YORUMLAR
  Türk televizyon tarihine damga vuran 29 önemli dizi....
Türk televizyon tarihine damga vuran 29 önemli dizi....