A24.com.tr » magazin » Cihat Tamer'den Emrah'a sert yanıt!

Cihat Tamer'den Emrah'a sert yanıt!

Cihat Tamer'den Emrah'a sert yanıt!

Cihat Tamer, kendisine "Saygıyı hakketmiyor" diyen Emrah için çok ağır konuştu!

Cihat Tamer, kendisi için "Mesleki kariyer hakkında yorum yapma hadsizliğinde bulunan bu şahsiyet saygıyı hak etmiyor" diyen Emrah'a "Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş" diyerek cevap verdi.

İLGİLİ HABER Emrah, Cihat Tamer hakkında çok ağır konuştu! Emrah, Cihat Tamer hakkında çok ağır konuştu!

Geçtiğimiz gün 'Şule ile Vitrindekiler' programına konuk olarak katılan Cihat Tamer, Emrah hakkında "Çok şanslı. Yeni çekilen diziler 3'üncü bölümde bitiyor. Çocuğun oyunculukla alakası yok ama dizisi iki sezondur devam ediyor." dedi. Tamer, sözleri üzerine Instagram'dan zehir zemberek açıklamalar yapan Emrah'a katıldığı programda cevap verdi.

"KURT KOCAYINCA KÖPEKLERİN MASKARASI OLURMUŞ"

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunuculuğunu yaptığı 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Cihat Tamer, "Ben programda ne demişim de bunları söylemiş 'Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş'" diyerek tepki gösterdi.

"BU ŞAHSİYET SAYGIYI HAK ETMİYOR"

Emrah, kendisi için "oyunculukla alakası yok" diyen usta oyuncu hakkında şunları söyledi: "Kendini sanatın, tiyatronun azizi görüp, insanların mesleki kariyerleri ile ilgili yorum yapma hadsizliğinde bulunan bu şahsiyet saygıyı hak etmiyor.. Bu arkadaş daha önceleri de medyada zaman zaman hakkımda yorum yapmaya çalışan bir zavallı.. Yaşına olan saygımdan hiç cevap vermedim muhattap olmadım... Ancak bu arkadaş tekrardan bundan bir kaç gün önce ismini ilk defa duyduğum bir tv programında mesleğimle ilgili kendisine hiç yakışmayan bir biçimde konuşmuş , Anladığım kadarıyla bu Cihat Tamer denen arkadaş bu aralar işsiz ve güçsüz... Yazık aslında üzüldüm de durumuna... Tabi evde oturup yapımcıların aramasını beklemekte çok zor olsa gerek... Kaderin böyle arkadaş.. Rabbim yardımcın olsun... Ha bu arada bu paylaşımımdan dolayı sana bir faydam dokunur inşallah.. İnsanlar seni hatırlarda belkide iş bulman kolaylaşır..."

 

YORUMLAR
  Burçlara göre yaz aylarında tercih edilen içecekler
Burçlara göre yaz aylarında tercih edilen içecekler