A24.com.tr » yaşam » CHP Sakarya İl Başkan Yardımcısı Orhan Durmuşoğlu kimdir kaç yaşında nereli

CHP Sakarya İl Başkan Yardımcısı Orhan Durmuşoğlu kimdir kaç yaşında nereli

CHP Sakarya İl Başkan Yardımcısı Orhan Durmuşoğlu kimdir kaç yaşında nereli

Son dakika gelen habere göre kendisinden 3 gündür haber alınamayan CHP Sakarya İl Başkan Yardımcısı Orhan Durmuşoğlu evinde ölü olarak bulundu. Peki Orhan Durmuşoğlu kimdir kaç yaşında nereli?

Kendisinden 3 gündür haber alınamayan CHP Sakarya İl Başkan Yardımcısı Orhan Durmuşoğlu, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. 

3 GÜNDÜR ARANAN DURMUŞOĞLU, EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

CHP Sakarya İl Başkan Yardımcısı Durmuşoğlu'dan geçen cuma gününden beri haber alamayan partililer, durumu polise bildirdi. Yenigün Mahallesi Engin Sokak'taki evine çilingirin kapıyı açmasıyla giren polisler, Durmuşoğlu'nun cansız bedenini buldu. Durmuşoğlu'nun cesedi, olay yeri inceleme polisleri ile cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin otopsi merkezine kaldırıldı. Orhan Durmuşoğlu'nun yaşadığı rahatsızlık nedeniyle öldüğü tahmin edilirken, soruşturma başlatıldı.

"CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ HABER ALAMAYINCA BU SABAH ARADIK AÇMADI"

CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, "Yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcımızdı. En son çarşamba akşamı toplantıdaydı. Cuma günü arkadaşlarıyla berabermiş. Cumartesi ve pazar günleri haber alamayınca bu sabah da aradık açmadı. Birkaç arkadaşımızla buraya geldik, polisler de buradaydı. Vefat ettiğini öğrendik. Hepimiz çok üzgünüz, başımız sağ olsun" dedi

ORHAN DURMUŞOĞLU KİMDİR?

Durmuşoğlu'ndan haber alamayan yakınları durumu polise bildirerek yardım istedi. Durmuşoğlu'nun evine giren polis ve sağlık ekipleri 60 yaşındaki Orhan Durmuşoğlu'nu ölü bir halde buldu. İnsanlar şimdi Orhan Durmuşoğlu kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Orhan Durmuşoğlu kaç yaşında, neden öldü sorularıyla ilgili detaylar haberimizde.

Orhan Durmuşoğlu kaç yaşında ve neden öldü?

Alınan bilgiye göre, Durmuşoğlu'ndan bir süre haber alamayan yakınları ve partililer, durumu polise bildirdi. Adapazarı İlçesi Yenigün Mahallesi Engin Sokağı'ndaki evine giden polis ve sağlık ekipleri, yalnız yaşayan Durmuşoğlu'nu ölü buldu.

Kesin ölüm nedenin otopsinin ardından belli olacak

Durmuşoğlu'nun cenazesi, olay yerindeki incelemenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Otopsi Merkezi'ne götürüldü. Durmuşoğlu'nun kesin ölüm nedeni otopsi sonucunda belirlenecek.

"Hepimiz çok üzgünüz, başımız sağ olsun"

CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, "Yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcımızdı. En son çarşamba akşamı toplantıdaydı. Cuma günü arkadaşlarıyla berabermiş. Cumartesi ve pazar günleri haber alamayınca bu sabah da aradık açmadı. Birkaç arkadaşımızla buraya geldik, polisler de buradaydı. Vefat ettiğini öğrendik. Hepimiz çok üzgünüz, başımız sağ olsun" dedi.

YORUMLAR
  Apple'ı Apple yapan adam Steve Jobs 63 yaşında! İşte geçmişten bu güne Steve Jobs
Apple'ı Apple yapan adam Steve Jobs 63 yaşında! İşte geçmişten bu güne Steve Jobs