A24.com.tr » magazin » Cennet Mahallesi'nin Helga'sı Selin Altay'ı görenler tanıyamıyor

Cennet Mahallesi'nin Helga'sı Selin Altay'ı görenler tanıyamıyor

Cennet Mahallesi'nin Helga'sı Selin Altay'ı görenler tanıyamıyor

Bir dönemin ekranlara damga vuran dizisi Cennet Mahallesi'nde Ethem'in kızı 'Helga' karakterini canlandıran güzel oyuncu Selin Altay'ın son hali görenleri şaşkına çeviriyor.

Cennet Mahallesi dizisi, birçok oyuncusuna yeni kapılar açarken, kimileri unutulup gitti. Diziye daha sonra Ethem'in kızı olarak katılan ve Helga karakterini canlandıran Selin Altay gibi.

Cennet Mahallesi'nde Helga karakterine hayat veren Selin Altay,bir daha ortalarda görünmedi sakin bir hayatı seçti. Selin Altay 1983 yılında dünyaya gelmiştir. Düzgün fiziği ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Selin Altay ilk oyunculuk deneyimini Beyaz Gelincik isimli dizide Maria karakteri ile gerçekleştirmiştir.

Daha sonra Cennet Mahallesi, İlk Aşkım, Geniş Aile, Türk Malı, Yahşi Cazibe, Nuri, Kızıl Elma, Memleket Hikayeleri, Kendime İyi Bak ve Görümce gibi sinema ve dizilerde rol almıştır. Selin Altay İzmir doğumludur.

Peki Selin Altay şimdilerde neler yapıyor? Selin Altay'ın son halini görünce gözlerinize inanamayacaksınız çünkü, arada geçen bunca yıla rağmen hala eskisi gibi genç görünüyor.

İŞTE SELİN ALTAY'IN SON HALİ...

YORUMLAR
  Kaç yaşında hissettiğinizi tahmin eden test
Kaç yaşında hissettiğinizi tahmin eden test